Hea hooaeg sai jätku Viljandimaa valdade meistrivõistlustel naiste esikoha ja meeste teise kohaga. Väga toreda üllatuse valmistasid Tarvastu naised, kes saavutasid Viljandimaa meistrivõistlustel esikoha, kui poolfinaalis alistati kahe mängu kokkuvõttes peafavoriit Suure- Jaani (3:1; 3:2) ja finaalis juba Saarepeedi 3:0. Mehed said väga tugevas konkurentsis neljanda koha, kui poolfinaalis võideti kodus 3:2 Suure-Jaanit, kuid võõrsil kaotati 3:1 ja sellega jäi finaaliuks avamata. Kolmanda koha mängus kaotati Pärstile tasavägises mängus 3:1. Lisaks osalevad veel naised Sürgaveres toimuval "Naabrinaiste" turniiril ja mehed käivad mängimas Valgamaa meistrivõistlustel.

Mees- ja naiskonnad mängivad hooaja jooksul ca 150 mängu. Samuti on meil väga head mängijad, kes osalevad Eesti meistrivõistluste sarjas. Marje Rosenblatt saavutas 2013. hooajal Tartu/ Eedeni võistkonna koosseisus kolmanda koha ja harjutab praegu Eesti koondnaiskonna ridades maailmameistrivõistluste valikmängudeks Lätis. Egle ja Erle Püvi saavutasid TTÜ naiskonna ridades Eesti MV neljanda koha. Just tänu nende kolme väga heale mängule ja vastutulelikkusele saavutati Viljandimaa meistritiitel. Noormeeste seas mängivad Viljandi spordikooli võistkonnas Andre ja Romet Arak, kellel on tiitlivõistlused tulemas mai-/juunikuu jooksul. Samuti on häid uudiseid meeste seas, kus aasta Soome esiliigas mänginud Martti Rosenblatt on taas naasmas Eestisse mängima.

Sellest hoolimata pole veel hooaeg kaugeltki läbi, sest 17.-18. mail algavad Sakala mängud ja 28.-29. juunil toimuvad Karksi- Nuias Eestimaa valdade mängud.