Esmakordselt on PPA poolt paraadil osalemas ka Lõuna prefektuuri piirivalvurid ja teenistuskoerad, kes koos kaitseliitlaste ja teiste üksustega ühtses rivis seisavad. Lõuna prefektuuri piirivalvebüroo juhi Tamar Tamme sõnul on koertel marsisamm selge ja teadmiseks võetud käsk, et soojadest temperatuuridest hoolimata hümni ajal pikutada ei sobi.

Ennekõike juhib politsei tähelepanu sellele, et 22. ja 23. juunil on sõidukite liiklus Võru kesklinnas oluliselt piiratud ja osa tänavatest suletud. Kuna liikluskorraldust on muudetud, tuleb liiklejatel juhinduda liiklusmärkidest ja reguleerijate korraldusest. Piirangud kehtestatakse vastavalt toimuvatele tegevustele ja valmis tuleb olla piiranguteks ka hoovidesse sissesõitmisel.

Suletavatele tänavatele hakatakse peatumise keelumärke asetama juba 21. juuni õhtul. Järgmisel päeval, 22. juunil alustatakse liiklusmärkide paigaldamise ja paraadiala ettevalmistamisega, kus paigaldatakse tribüüne ja piirdeaedu. Samal õhtul kella 20.15 ajal toimub paraadi peaproov. Arvestama peab, et kesklinn jääb liiklusele suletuks ka öösel.

Võidupüha paraad algab 23. juunil kell 11. Paraadile jõudmiseks varuge aega, kuna linna on oodata palju külalisi ning liiklus on tavapärasest koormatum. Linnakodanikel palume üritusele tulla jalgsi. Liiklus peaks täies ulatuses taastuma 23. juuni õhtul kella viieks.