Enne mängu algust oli ilmselge, et kahe meistriliiga uustulnuka omavahelises duellis on Rapla favoriit. Kuid õhus rippus küsimus, kas end leegionäriga täiendanud ja mõne aja eest TÜ/Rockiga avaveerandaja viigistanud Võru suudab osutada väärilist vastupanu ning korvpallipublikut üllatada. Ette rutates võib öelda, et üllatust Rapla mehed Võrul sepistada ei lubanud, kuid siiski lõunaeestlased eesotsas oma raudvara Silver Kuubaga Raplal kergelt pääseda ei lasknud.

Kohe esimese veerandaja võidu võtabki kodumeeskond tulemusega 25:21. Kogu 10-minutiline periood kulges tasavägiselt, kumbki meeskond ei suutnud enam mõnepunktilisest edust. Teise veerandaja alguses võttis Rapla poolel rünnakukoormuse enda õlgadele mängu lõpuks 32 punktiga üleplatsimeheks kerkinud Sven Kaldre. Esimese pooleteise minutiga lisas ta Rapla kontosse 9 silma, sealhulgas kaks kolmepunkti viset, mis järjekorras olid selle mängu jooksul vastvalt kolmas ja neljas. Tema viimasest tabavast viskest läks Rapla juhtima ning enam liidri positsiooni ei loovutatud. Samas aga otsustavat käiku ei suudetud sisse lülitada. Võru püsis Silver Kuuba ja leegionäri Andrais Thorntoni korvidest kogu aeg üsnagi kannul ning poolajale mindi seisuga 46:54 Raplale.

Rapla alustab jällegi kaugvisetega, seekord sooritajaks Heigo Erm ning saavutatakse 14-punktiline edu. Endiselt ei leia Rapla aga kaitses rohtu Silver Kuuba vastu ning see tõsiasi ei lase edu suurendada. Lisaks tabab Raplat veerandi teisel poolel mõõn, kus enam kui neljaminutilise perioodi jooksul skoori ei kasvatata. Kui arvestada maha vabavisked ja lugeda vaid mängust visatud korve, siis kestis põud Rapla jaoks tervelt 7 viimast minutit kolmandast neljandikust.

Viimast veerandit alustatakse seisult 59:73. Võru alustab hoogsalt- sooritatakse 10:0 spurt, mille vältel Rapla saagiks jäävad möödavisked, pallikaotus ja tehniline viga. Ilmselt on võrukatele positiivselt mõjunud kergelt kostuv fännide toetus, kes pärast umbes 10-liikmelise Rapla fännklubi esinduse domineerimist kogu mängu vältel ikkagi lõpuks ka ellu ärkasid. Rapla poolelt avab viimasel neljandikul skoori Indrek Kajupank, täpsemalt on ta resultatiivne kahel rünnakul järjest. Seejärel, justkui eelmise veerandi kordusetendusena algab aga jällegi mõõnaperiood, mis seekord vältab kolm minutit. Korvilt „võtab kaane maha“ Sven Kaldre, kes seitsmendal minutil tabab kolmepunktiviske, mis on temal järjekorras seitsmes ja meeskonnale kaheteistkümnes. Võru enam Raplale ohtlikult lähedale ei pääse, kuid teiselt poolt Piimameister Otto/Raplal vahet venitada samuti ei õnnestu. Mäng lõpeb tulemusega 90:82 ning Rapla võtab oodatud võidu, mis aga välja võidelda tuli oodatust raskemalt.

Nagu juba mainitud oli raplakate rivistuses üleplatsimees Sven Kaldre, kes kogus 32 punkti, tehes seda suurepärase visketabavusega (2p- 3/2, 3p-9/7, vv- 7/7). Indrek Kajupank panustas 21 silma ja 7 lauapalliga, Heigo Ermi vastvad näitajad olid 19 ja 6. 11 punkti ja 10 lauapalliga tegi kaksikduubli Raido Ringmets. Võru ridades andis suurima panuse Silver Kuuba- 27 punkti, Andreas Thornton ja Tanel Kimask lisasid 19 ja 17 punkti. Lisaks tuleks statistilise poole pealt ära mainida, et Võru meeskonna visketabavus oli 61, 7% Rapla 44,1% vastu.

Juba kahe päeva pärast on aga kõigil võimalus näha Piimameister Otto/ Raplat jällegi oma silmaga, sest G4S meistriliiga järgnevas vastasseisus kohtutakse laupäeval, 4.detsembril Sadolini Spordihoones TTÜ/Kalevi esindusmeeskonnaga.