„Võttekohtade ülesleidmisel oli väga palju abi kohalikest inimestest," ütles ettevõtmise projektijuht - produtsent ja stsenarist Artur Talvik. Põhjaliku ning täpse töö andmebaasi koostamisel ja korrastamisel on teinud arhitekt ning ajaloolane Raul Vaiksoo.

Lisaks „Viimsele reliikviale" on Taevaskojas filmitud ka „Jüri Rumm" (1994). Mammastes „Valgus Koordis" (1951) ja Himmastes „Meeletu" (2006) . Kokku on Põlvamaal filmitud vähemalt 15 filmi. Kaks siin mail tehtud filmi on valitud filmisajandi TOP 10-sse: „Viimne reliikvia" ja Tilsis filmitud „Naerata ometi".

Eesti mängufilmide võttekohtade tahvlid on seni paigaldatud Koguvale (Muhu saarel) ja Palamusele (Jõgevamaa), Sagadisse (Lääne-Virumaa) ning Järva-Jaani (Järvamaa). Paigaldamist ootavad Kolagaküla (Ida- Harjumaa), Keila-Joa (Lääne- Harjumaa), Tõstamaa (Pärnumaa). Infotahvlid on siiani väga hästi vastu võetud ja on teada, et mõnedki inimesed on planeerinud teha vastavalt kaardil märgistatud kohtadele oma ekskursioone.

Infotahvel jääb Taevaskotta viiva tee äärde ja on märgatav igale möödasõitjale ja külastajale ning on heaks eelinfoks enne sihtkohta jõudmist.

Infotahvel paigaldati koostöös Põlva vallaga ning kiire ehitustöö teostas Guido mööbel OÜ. Pärast avamist tehti ühislaulmine „Viimse reliikvia" filmimuusikast ja koos lauldes liikus kogu vihmast märg seltskond Taevaskoja külakeskuse tulekotta kuuma kaminatuld, sooja piparmünditeed ja ise küpsetatud kringlit nautima ning filmivõtetel nähtut meenutama.