Lember märkis, et kindlasti ei saa liumägesid vaadelda eraldi eelmisel aastal avatud basseinikompleksist. "Tervikuna moodustavad nad ühe tõelise veeatraktsiooni, mis on täna kindlasti suurim väline veepark Eestis. Kolmetasandilise liumäe kõrgeima raja alguspunkt on ligikaudu ühteistkümne meetri kõrgusel ja raja pikkuseks üle 35 meetri. Arvestades neid mõõtmeid jätkub teisimelistel ja nende emadel-isadel põnevat ajaviidet piisavalt. Suve teises pooles on plaanis püsti saada ka tänase veepargi viimane osa ehk üle 60 meetri pikkune liutoru, mis saab olema eriline maiuspala ekstreemsemat liuglemist soovivale külastajale. Ehk kui pisematele mudilastele oli ka siiani juba meil tegevusi küllalt, siis nüüd on ka „suurtel lastel" üks vahva lisategevus juures," ütles Vudila peremees.

Vudilas on aeg-ajalt ikka mängitud lasteteatri etendusi. "Varem oli meil tetatrikuu august. Tänavu püüame aga spetsiaalselt Vudila jaoks lavastatud tükiga pakkuda etendusi juba eelolevast pühapäevast alates. Etenduse "Vuta läheb maratonile" on lavastanud ja ka näitetruppi juhendab Tess Pauskar, kes on lavastanud ja mänginud erinevates harrastusteatrites ja olnud mitmete laste- ja täiskasvanute näitemängude kunstnikuks. Eelmisel aastal valiti Tess Pauskar oma aktiivse tegevuse eest Tartus tegutsevas Vilde Teatris „Aasta vildakaks". Loo peategelane vutt Vuta nagu vutt Vurr-Leengi on Vudila maskott," rääkis Kajar Lember. "Lisaks teatrietendusele korraldatakse avapäeval maskottide eestvedamisel erinevaid võistlusi, töötab meisterdamisnurk, kohal on näomaalija ning osalejatele on meie head koostööpartnerid välja pannud rohkelt vahvaid auhindu," lausus ta.

Vudila motorajal peaks alates jaanipäevast psikeste ATV-de asemel sõitma väikesed automobiilid. Suve vältel saab saab valmis ka uus ronimispüramiid ning töös on vahva labürindi projekt. Grillmaja toitlustamist täiendatakse pannkoogikohvikuga. Kajar Lemberi sõnul on Vudila mängumaa  pidevalt arenev mängumaa, mis kindlasti kunagi päris valmis ei saa..