Selgi aastal on suurejaanilastel võimalus nautida Eesti Riikliku Sümfooniaorkestri esitust - orkestri ees seisab Neeme Järvi. Õigeusu kirikus saab kuulata Tihvini Uspenski mungakloostri koori Svetilen.  Reede õhtul on laululaval Tanel Padar and The Sun.  Festivali pärliks kujunenud Päikesetõusukontserdil Hüpassaare rabasaarel kell kolm öösel astuvad üles nii traditsiooniline soo-orkester, ETV tütarlastekoor kui Heigo Rosin, Anna-Liisa Eller ja Ain Lutsepp. Jaaniõhtu n-ö juhatavad sisse kirikus toimuv Jaanipäevakontsert Põhjarannik džässivõtmes - Kadri Voorand, Jaak Sooäär, Mihkel Mälgand ja Tanel Ruben - ja laululaval  toimuv kontsert, mille annavad Bonzo ja Kõrsikud.

Traditsioonilistele kontserditele lisaks saavad huvilised kohtuda lõunatundides Neeme Järvi, Ivo Linna ja Rein Rannapiga; Artur Kapi ühingu majas avatakse Jaanus Siimu fotonäitus eelmise aasta festivalist; 19. juunil toimub lastepäev „Muusikaga läbi Suure-Jaani" ja 22. juunil pakutakse tegevusi kogu perele; 23. juuni õhtul on aga kõik oodatud tasuta jaaniõhtule, kus muusikat teeb ansambel Parvepoisid..

Kontserdid toimuvad traditsiooniliselt Heliloojate Kappide majamuuseumis, Suure-Jaani kirikus,  Suure-Jaani gümnaasiumi suures saalis ja aulas, õigeusu kirikus, laululaval,  kohvikus Arturi Juures, Olustvere lossis ja leivakojas, Johann Köleri muuseumis Lubjassares, Energai talus, Mart Saare majamuuseumis ja Hüpassaare soosaarel. Uueks kontserdipaigaks on sel korral Lahmuse vesiveski.

Festivali ajal toimub kaks konkurssi: IV Mart Saare nimeline lauljate konkurss ja I Villem Kapi nimeline heliloomingu konkurss Uus laul.

19. juuni on seekord lastepäev. Kuulajate ette astuvad nii Suure-Jaani valla laululapsed kui külalised kaugemalt.

22. juunil ootavad aga huvilisi töötoad Heliloojate Kappide majamuuseumi juures ning mitmed koduaiad, kus on võimalik kohtuda pererahvaga ja tassike kohvi juua.