Augusti teisel poolel algab maamärkide ülekaal, mis toob ilmselt kainenemist nii valitsusele kui ühiskonnale tervikuna. Elus tuleb läbi ajada piskuga.

Jäär, 21.03.–20.04.

August tuleb sündmuste poolest mitmekesine: Paljugi läheb nüüd plaanipäraselt, ka on elu siht selgem. 1.–3. kuupäevani tuleb abikaasaga kõik läbi arutada, seda enam, kui on lepitud veel ühe lapse saamisega. Huvitavalt veedetakse koos vaba aega: on sagedasi lühemaid väljasõite kontserdile või muule üritusele. 17. augustist alates hakkavad tööasjad nõudma senisest suuremat tähelepanu, sest miski on keeruliseks läinud.

Sõnn, 21.04.–21.05.

Augustis suunab Sõnn tähelepanu kodule, elukaaslasele ja lastele. Kodu muutub väga seltskondlikuks. Siia võib iga päev keegi sisse sadada, mistõttu on Sõnn maailma asjadega hästi kursis. Ka parimad mõtted tulevad pähe siin.

Sõnn saab huvitavaid tööpakkumisi. Aga ta palub aega järelemõtlemiseks, kuna vajab puhkust ega soovi kohe uuesti rügama hakata. Kuu lõpus tunneb ta muret kallima pärast, keda on tabanud ebaõnn, ilmselt rahaline. 25.–27. augustini on oodata ebameeldivusi. Ärgu parem püüdkugi siis kõike korda saada.

Kaksikud, 22.05–21.06.

August lubab värvikaid elamusi, tugevaid tundeid ja kiindumusi, uusi kasulikke tutvusi. Noored armuvad, loovad pikki suhteid, kihluvad, peavad pulmi. On inspiratsiooni ja loomevõimet, eriti kuu esipooles, mil tuleb ka häid reisivõimalusi.

Kuu teisel poolel, kui Jupiter on liikunud Neitsisse, muutub valdavaks majanduslik mõtlemine. Tuleb soodne võimalus tegelda kinnisvaraga, mida müüa või osta, kolida mujale, asuda uuele töökohale. Oma osa elumuutustes on etendada sugulastel.

Vähk, 22.06.–22.07.

Augustis on Vähk sunnitud tegelema laste probleemidega ja oma asutuse rahaga. Tervis on tal hea,suvepuhkus on hästi mõjunud. Jupiteri liikumine kuu keskel Neitsisse on soodne aeg sooritada sisseastumiseksameid või alustada teadustööd. Tema koju hakkab saabuma rohkem ajakirju ja ajalehti. Üks reis võib osutuda kasutoovaks nii tutvuste kui materiaalsete võimaluste poolest.

Lõvi, 23.07.–22.08.

Augustis muutub Lõvi välimus uhkemaks – ta on leidnud sobivad rõivad, kui ta on naine, siis ka ehted. Tervislik jume, päevitunud nägu, hea kehaline ja vaimne vorm – see kõik tõmbab tugevalt vastassugu. Ta võib sattuda Lõvide kokkutulekule, mis peaks toimuma 1. augustil Kadriorus.

Kuu esipoolel on võimalus uueks armusuhteks, mis võis alata juba juuli lõpul. Ka sel kuul on soodne aeg lapseootele jääda. Jupiteri mõju soosib haridustee jätkamist ja eksamite sooritamist. Naistel on soodumus siduda end teisest rahvusest mehega.

Neitsi, 23.08.–23.09.

August sobib puhkuseks ja annab võimalusi olla üksi, et raamatuid lugeda. Suhe, mida Neitsi hoiab saladuses, kestab veel ainult kirjavahetuse näol. Kuu teisel poolel jõuab tema vaimne küpsemine lõpule – nüüd on vaja tegutseda, et õige mõte sünniks materiaalsesse maailma.

Kaalud, 24.09.–23.10.

On näitajaid, et augustis otsib ta kontakte inimestega, kellel on teadusmaailmas saavutusi. Mitte ainult akadeemikute või professoritega, vaid ka ilma tiitlita inimestega, kes on oma alale pühendunud. Olles ise tähtsal ametikohal, võtab ta neid enda juurde tööle. Midagi sellist võib toimuda juba juuli teisel poolel. 25.–27. augustini tuleb halbu uudiseid, mille tagajärjel võib terviski halveneda.

Skorpion, 24.10.–22.11.

Augustis leiab Skorpion rakendust oma kõikidele võimetele. Hästi organiseeritud tööde algus äratab ülemuste tähelepanu ja ta saab ametialaseid volitusi juurde. Kui ta on poliitik, kasvab tema reiting.

Kunstnikud või noored inimesed leiavad endale sponsorid ja võivad edukalt sooritada sisseastumiseksameid.

Ambur, 23.11.–21.12.

August tuleb kindlasti edukas. Ambur saab vabalt hingata ja end loominguliselt välja elada. Üks reisitutvus paneb ta oma plaanidesse muudatusi tegema. Seda tutvust, mis eelkõige puudutab tööalaseid uuendusi, võib nimetada saatuslikuks. Kellelegi on see aga seotud armuasjadega ja muudab tunduvalt eraelu. Võib öelda, et august on Amburil kõige sisukam ja muljerikkam kuu.

Kaljukits, 22.12.–20.01.

August on veel keerulisem, sest tööl tekivad tülid. Ka eraelus tuleb arusaamatusi ja tülisid laste tuleviku pärast. Kõik kipub minema vastupidi sellele, mida Kaljukits on lootnud. Kõige keerulisem aeg on poliitikust Kaljukitsedel, sest poliitilised muutused nõuavad kiiret otsustamist.

Veevalaja, 21.01.–19.02.

Augustis rõhutab Veevalaja oma ühiskondlikku suundumust, ta on väga aktiivne ja püüab liidriks saada. Kui ka ei saa, siis tähelepanu äratab ikka. Ta näeb asju must-valgelt: kas on väga kellegi poolt või väga kellegi vastu. Vanast elu- või tööpartnerist saab ta nüüd lahti ja esineb uue partneri ees ultimaatumiga – kas nüüd või mitte kunagi.

Kalad, 20.02.–20.03.

Augustis tahaks tõmbuda veidi eemale, sest eelmisel kuul tehtud ümberkorraldused on ta ära väsitanud. Ta sooviks jätkata suvepuhkust.

Paraku see hästi ei õnnestu, sest välised asjaolud seda ei luba.