Samas viitab nende aspekt Jupiteriga riskivalmidusele, kui olud seda vähegi soosivad. Konfliktid toimuvad põhiliselt inimsuhetes erineva ellusuhtumise pinnalt ja intriige on palju.

Mõnede riikide vahel on väga terav konflikt ja inimesed kardavad juba suure sõja algust. Kuid vastuolu leiab kuu lõpus lahenduse.
Samas laieneb kummaliste haiguste levik, tavalisest rohkem esineb elektrikatkestusi.

Alates 23. veebruarist lähevad suhted selgemaks ja avatumaks, ka muutub üldine poliitiline olukord rahulikumaks.

Mida toob veebruar 12-le tähemärgile?

Jäär, 21.03.–20.04.

Ettevaatlik tuleks olla dokumentidele alla kirjutades: kõik tuleb enne hoolega läbi lugeda, et asjast õigesti aru saada.

Suhete poolest on veebruar väga intensiivne. Kuu esimene nädalalõpp toob romantilist suhtlemist, kuna nii Marss kui ka Veenus liiguvad Kalades, mis annab suhtele salajase iseloomu.

Sõnn, 21.04.–21.05.

Veebruar toob tööl midagi rõõmustavat. Keegi tähtis tegelane kostab Sõnni eest. Tuleb kas võimalus asuda uuele ametikohale või avaneb vanas kohas paremaid võimalusi.

Kuu lõpp näitab Sõnnile armastuselamusi.

Kaksikud, 22.05–21.06.

Jaanuari lõpus tekkinud uued tutvused ja tehtud ettepanekud panevad ta tulevikuplaane muutma. Tuleb huvitavaid tööpakkumisi ja avaneb võimalusi välisreisideks. Hinnatakse tema pedagoogilisi võimeid.

Üldsusele pakub suurt huvi tema maailmapilt. Kuu teisel poolel süveneb üks sõprussuhe.

Vähk, 22.06.–22.07.

Ta on tujukas ja kuu esipoolel tunneb end hingeliselt halvasti. On oht langeda alkoholi tarbima. Selline negatiivne seisund suurendab mõnel Vähil huvi müstika vastu.

Alates 18. veebruarist kuni kuu lõpuni on olud head. Teda kutsutakse prestiižikasse seltskonda, kus keegi surub pikalt ta kätt. Kellelegi igatahes meenuvad tema teened. Noortele ja vallalistele on see ilus aeg armastuseks.

Lõvi, 23.07.–22.08.

Tekib huvitavaid inimkontakte. Ta leiab endale kindlaid pooldajaid, kuid ilmub välja ka selgeid vastaseid. Keegi ei jää Lõvi ettepanekute ja nägemuste vastu ükskõikseks, tuleb palju vaimseid duelle.

Veebruar on otsustav kogu ülejäänud aasta tegevusvõimaluste üle, nii et tasub olla hästi aktiivne.

Neitsi, 23.08.–23.09.

Veebruaris, vähemasti kuu esipoolel tuleks jätkata seda, mida ta jaanuaris alustas. Plaanidesse ei tohiks enam muudatusi teha, ehkki mõni kolleeg võib sellega peale käia. Ta peab edasi ajama juba alustatud joont, olgu äris või poliitikas.

Inimsuhete poolest on ta veebruaris täiesti ülekoormatud, sest seltskond tunneb tema vastu suurt huvi ja lükkab teda aina tagant. Tuleb siiski arvestada sellega, et ka tagarääkimist on palju.

Kaalud, 24.09.–23.10.

Veebruar on huvitavam ja loomingulisem, nüüd saab ta elada, nagu hing igatseb. Vaimset rahuldust pakub suhtlemine uute tuttavate ja vanade sõpradega filosoofia- ja religiooniteemadel. Tal on tahtmist paremini välja paista – siit ka põhjus aktiivseks osalemiseks avalikel aruteludel.

Skorpion, 24.10.–22.11.

Võib ta kas päriseks või ajutiselt kolida – võimalik, et teise linna. Palju sekeldusi on olme korraldamisega, tööl peab uuendama tööriistu ja töövahendeid.

Kuu lõpus on õnne armastuses ja ta saab liikuda prestiižikas seltskonnas.

Ambur, 23.11.–21.12.

Põnevaks muutuvad kohtumised ja lisanduvad reisid toovad uut infot ning ellu värskust. Kõik, mida Ambur nüüd kuuleb, on tähendusrikas. Eriti hea on see kuu Amburist õppejõududele ja kirjastajatele.

Kuu lõpus puhkab ta kodus, sest reisid on ära väsitanud.

Kaljukits, 22.12.–20.01.

Kaljukits võtab rahaküsimused enda hoolde, sest talle tundub, et rahandusminister on kaotanud reaalsustaju. Perekonnas on tal seda lihtsam teha, sest seal ei kohta ta erilist vastuvaidlemist.

Tervis pole hea ja ta tajub, kuidas kohustuste koorem laviinina peale langeb. Mõtleb palju ja valmistab ette aastaplaani, mille kuu lõpus valmis saab. See teeb tema olemise kohe kergemaks.

Veevalaja, 21.01.–19.02.

Veevalaja võib jääda lapseootele, ja õigustatud on küsimus – kellelt? See võib olla ka üks endine armastus kaugest minevikust.

Ärile orienteeritud inimestele, keda Veevalajate hulgas on küll vähe, toob see aeg edu. Vanematel härradel ja daamidel on põhjust tunda rõõmu oma laste ja lapselaste üle.

Kuu lõpus osalevad Veevalajad paljudel pidulikel üritustel.

Kalad, 20.02.–20.03.
 
29. jaanuaril algas konfliktide aeg, mis võtab enda alla ka veebruari algupoole. Kalade töökollektiiv või sõprade ringkond laguneb kaheks leeriks ja ta peab püüdma neid kuidagi uuesti ühendada. Riiud, vaidlused, konfliktid kestavad 5.–11. kuupäevani. On näha, et tal tervis kannatab.

Kindlaid otsuseid ei maksa veel teha, vaid tuleb oodata. 16. veebruari õhtul algab Kaladele parem aeg. Tähtsaid otsuseid on kasulik teha 18.–20. veebruarini.

Kuu viimasel nädalal surub tähtis mees tal kätt ja tänab teda.