Eestis on ligi 100 000 vallalist, kes aktiivselt kaaslast otsivad – nad uurivad innukalt interneti tutvumislehti, käivad klubides, tegutsevad sõprusringkondades ja osalevad kiirkohtingutel, kuid pole sobivat kaaslast leidnud.

Saate “Abielus esimesest silmapilgust” meeskond võttis ühendust rohkem kui saja vallalise inimesega, kelle motivatsiooni, sobivust ja tausta põhjalikult kontrolliti. Taustauuringute järel tehti vallalistele ettepanek usaldada sobiva kaaslase leidmine ekspertidele ning ilmnes, et radikaalses ja julgust nõudvas eksperimendis osalema nõustus paarkümmend meest ja naist.

Saate eksperdid psühholoog Kärt Kase, kultuuriantropoloogia doktor Aimar Ventsel ja seksuoloog Mare Pruks koostasid ühise otsuse alusel kolm kõige paremini kokku sobivat paari, kes sarjas televaatajate ette astuvadki. “Abielus esimesest silmapilgust” toob TV 3 eetrisse kirge, põnevust, romantikat, emotsioone, tõelist draamat ja loomulikult armastust. Eksperiment algab vallaliste tutvustamisega, järgnevad uhked pulmad, mesinädalad ning jõutakse ka argipäevani.

“Abielus esimesest silmapilgust” on neli aastat tagasi Taanist alguse saanud telesari, mida on edukalt toodetud rohkem kui 15 maailma riigis, näiteks ka Norras, Soomes, Lätis, Leedus, USAs, Austraalias, Hispaanias ja Venemaal.

“Abielus esimesest silmapilgust” on eetris alates 2. septembrist, kolmapäeviti kell 20.

TeRa