Kalendris on märgitud päikese ja kuu tõusud ja loojangud, kuufaasid, tähtkujude mõju algusajad, soodsad istutusajad. Muidugi ka aastaaegade algused, tähtsamad rahvakalendri tähtpäevad, riiklikud pühad ja päevad, mil tuleb heisata Eesti Vabariigi lipp.

Loodusvaatlejal on mugav iga päev teha kalendrisse märkusi ilma kohta, kõigele lisaks on piisavalt ruumi ka muude igapäevaste märkmete tarvis.

Puudu ei tule ka huvitavast ja tarvilikust lugemisest: teemad ja nõuanded varieeruvad sellest, kuidas hoida korras raamatuid või soojustada palkseinu, selleni, kuidas tõrjuda mahemeetoditega umbrohtu.

Aastaraamatu nõuandeartiklid on paigutatud nii, et meelde tuletada igal kuul vajalikke toimetusi. Lisaks leiavad raamatust ideid käsitööhuvilised.

Maalehe aastaraamat ilmub 18. novembril ja maksab 7 eurot ja 95 senti, ent Maalehe tellijatele kehtib soodushind 4.95, mis sisaldab ka postikulusid.

Tellijatele saadetakse raamat ümbrikus ja otse postikasti – seega eraldi postkontorisse järele minema ei pea.

Tellimisega tasub kiirustada, sest raamatuid on piiratud kogus.

Aastaraamatu tellimiseks külastage veebilehte www.maaleht.ee/aastaraamat, saatke e-kiri aadressil klienditugi@lehed.ee või helistage telefonil 680 4444.