Lennart Meri, Paul Keres, Ita Ever, Ants Laikmaa, Juhan Viiding, Lydia Koidula, Eino Baskin, Konstantin Konik, Bernhard Schmidt, Valdo Pant, Marie Under, Rein Taagepera, Jüri Kraft, Uku Masing, Helgi Sallo, Heinz Valk, Ervin Abel, Juhan Liiv, Kihnu Virve, Rein Maran, Endel Lippmaa, Kaljo Kiisk, Silvi Vrait, Voldemar Panso, Erast Parmasto, Jüri Arrak, Toomas Uba, Hardi Tiidus, Urmas Alender, Georg Ots.

Maalehe juubeliaastal on tänasest 30 nädala vältel ilmumas 30 väärikat raamatut jutti. Iga nädala neljapäeval – Maalehe päeval – anname välja uue raamatu. Iga raamat püsib koos Maalehega müügil vaid nädal aega, kui enne otsa ei saa.

Sarja esimene raamat Lennart Merist maksab poes 0,99 eurot, edasi on iga raamatu hinnaks 5,99 eurot. Nõnda loodame tõeliselt taskukohase hinnaga pakkuda kõikidele Eesti austajatele võimalust soetada soliidne ning mitmekesiselt koostatud sari eestlastest.

Sellesse sarja koonduvad lood Eesti silmapaistvatest naistest ja meestest, eri generatsioonid ja ajastud. Neis raamatuis on südamlikkust, draamat, seiklusi, teadmisi, kuhjaga meie kultuuri- ja ajalugu.

Me ei ole raamatusarja “Eestile elatud elud” koondanud üksnes elulugusid. Klassikalises võtmes on neid tegelikult vaid mõned üksikud, küll on aga siin omajagu mälestusi, päevikuid, kirjavahetusi, ka seni avaldamata ja põhjalikke mõttekäike. Nendes raamatutes ristuvad nauditav lugemisvara, olulised faktid, põnevad keerdkäigud, armsad Eesti ja eestlaste lood.

Mitmekesine on ka raamatusarja kangelaste valik, kelle kohta on lugejad ikka ja aina küsinud. Kohtume siin hinnatud näitlejate ning teatri suurkujudega, koduste telenägude ja väljapaistvate sporditegelastega, inimvõimete piire kompavate teadlaste, leidurite ja loodusemeestega, oluliste riigimeeste, mõjukate majandusinimeste, andega üle kullatud kirjanike, kunstnike ja muusikutega.

Sellesse sarja koonduvad lood Eesti silmapaistvatest naistest ja meestest, eri generatsioonid ja ajastud. Neis raamatuis on südamlikkust, draamat, seiklusi, teadmisi, kuhjaga meie kultuuri- ja ajalugu.

Kogu raamatusarja saab ette tellida vaid selle kuu lõpuni. Kui tellite kogu sarja, saadame raamatud teile pakkide kaupa otse koju. Iga pakk koosneb viiest raamatust. Iga raamatupaki viimase raamatu ilmumise järgsel nädalal tuleb pakk teile soovitud pakiautomaati või kulleriga kohale. Raamatuid on võimalik niisiis osta ükshaaval, üksikute lemmikraamatupakkidena või kogu sarjana.

Lisainfoks ja päringuteks: internetis raamatud.maaleht.ee, e-kirjaga klienditugi@ekspressmeedia.ee, telefonil 680 4444.

Usume, et raamatusari väärib kohta iga Eesti austaja riiulil, mida saab uhkusega külalistele näidata ja mida külalised ise uhkusega vaatavad.

Lugemisnaudingut soovides