Eelkõige kuulan nii ühe kui teise puhul kas vestlussaateid või persoonilugusid. Klassikaraadiost tuleb lisaks jutule ka väga head muusikat.

Hea tahtmise juures saan hommikuse meeleolu ja vajaliku positiivse impulsi edukaks päeva alguseks kätte ETV hommikuprogrammist “Terevisioon”. Seda muidugi juhul, kui on aega teleka ees istuda. Tihti jääb see mängima taustaks hommikustele toimetustele.

Tähelepanelikumalt kuulan-vaatan uudiseid, ka intervjuusid, kui räägitakse mind huvitavatel teemadel. Palju sõltub muidugi ka saatekülalisest. Huvitavaid inimesi ja põnevaid teemasid tuleb “Terevisioonis” ette päris tihti.

Telekanaleid, mida võiksin kodus vaadata, on päris palju. Olen end sellega üsna hästi kurssi viinud, mida ühelt või teiselt kanalilt loota on. See tähendab, et niisama kanalite vahet ei sõelu, vaid tean päris täpselt, mida vaadata tahan ja mille peale olen valmis oma aega kulutama.

Näiteks vaatan ETVst, aga ka ETV2st väärtfilme. Jälgin poliitikasaateid, eelkõige “Foorumit”, samuti vestlussaadet “Kahekõne”.

Tihti valin vaatamiseks Mezzo saateid.

Üsna harva satun Eesti kommertskanaleid vaatama.