Jaanuari esimeses lehes alustame sellest, kuidas Vigala Sassina tuntud Aleksander Heintalu sai endale ravitseja võimed. Sarjas ilmuvad lood tähemärkide mõjust tervisele, taimravi põhitõed ja retseptid tema raviraamatutest.

Uuest aastast trükime kavalehe TeRa lehe sisse neljal leheküljel, mida huvilised saavad igapäevaseks kasutamiseks kääridega välja lõigata ja mugavasse vormi voltida.

TeRa formaati muutes saame vastu tulla lugejate soovidele ja avaldada seal taas ka raadiokava. Peamistele telekanalitele lisaks on Vikerraadio, Klassikaraadio ning Kuku saatekava iga päeva kohta eraldi välja toodud. TeRa esikaanel on toimetuse soovitused nädala huvitavamatest saadetest. Lisaks ilmuvad lehes kava juures mahukad ajakirjanduslikud lood mõnest uuest sarjast, filmist või saatest kas ülevaatena või intervjuuna tegijatega.

Eeloleval aastal saab Maaleht 30aastaseks. Ka seoses sellega kostitame oma lugejaid ja kaasteelisi mitme maiuspala ning üllatusega. Näiteks juba kevadel toob Maaleht koostöös Eesti Kunstnike Liiduga tüki maaelu Tallinna peaväljaku äärde, suure näitusena kunstihoones. Aga valmistame ette veel mitut suurprojekti, mida soovime uuel aastal lugejate ja vaatajateni tuua.