Tuleval aastal on plaanis teha 11 hektarit põldu juurde – rohkem eriti ei saagi, sest maad ei ole.

Kaskema kinnitab, et paljuräägitud ühistegevus pole maasikakasvatajate jaoks kaugeltki paljas sõnakõlks.

“Tahaks teha rohkem koostööd,” sõnab ta. “Tänavu tegime maasikakasvatajatele õppepäeva, kus oli üle saja osaleja. Järgmisel aastal tahaks teha mitte ainult maasikakasvatajatele, vaid kõigile marjakasvatajatele ühe õppepäeva.”

Kaskema kasvatab Tartumaal Unipiha külas maasikaid 20 hektaril. Igal aastal istutatakse 10 ha juurde ja ligi 10 ha vana istandust küntakse üles.

Oma töökuse ja sihikindlusega on Kaskema tõusnud suurimaks maasikakasvatajaks Eestis. Tema juhitav ettevõte OÜ Kindel Käsi on tõestanud, et ka ilma toetusteta on võimalik Eestis edukas olla. PRIA toetusteta ehitas Kaskema kaasaegse külmhoone, põldudel kasutab ta moodsat tehnoloogiat kilemasinast maasikakombainini. Lisaks pakub ka kile panemise teenust, müüb kilesid ning taimi teistele kasvatajatele.

OÜ Kindel Käsi maasikad jõuavad Soome, Tallinna Nõmme turule, Tartu Lõunakeskusesse ja mujale. Tööjõudu palgatakse hooajaks nii kohapealt kui Ukrainast. Aktiivse maasikakasvatajana arendab Kaskema ühistegevust ning jagab oma teadmisi kolleegidega.