Ei saa nii, et meil pole veel kohalike omavalitsuste reform lõpuni läbi viidud ja uued piirid paigas kui teisest otsast mingid ametkonnad teevad "oma" riigireformi!

Ministeeriumites vohab bürokraatia ja raiskamine aga kokku hoitakse kõigepealt inimestele teenuste pakkumise pealt? Maanteeamet on ere näide sellest, kuidas ilma tervikpilti omamata efektiivsuse sildi all teenuste kättesaadavus maainimestele veelgi raskemaks tehakse.

Ma olen nõus, efektiivsus ongi vajalik ja maanteeamet on oma e-teenused väga hästi välja arendanud aga siis tuleks nendele maapiirkonnas elavatele inimestele vähemalt korralik internetiühendus tagada.

Paralleelselt teenuspunktide sulgemisega oleks tervitatav olnud majandus-ja kommunikatsiooniministeeriumi selge plaan kiire netiühenduse taskukohane võimaldamine. Nüüd aga pole jälle midagi juurde antud, ainult ära võetud.

Ja üldse - kutsun üles sulgema maanteameti Tallinna jt suuremate linnade teenuspunktid ja investeerima näiteks Rapla jt kontorite võimekusse.

Miks peab maainimene linnas teenuse järgi käimas, las linnarahvas tuleb avastab ise hoopis maaelu. Neil rohkem võimekust kaugemal käia ja miks peaks rahva vägisi linna sundima kui saaks hoopis vastupidi?