Aasta kokaraamatuks valiti „Itaalias, Pelgulinnas ja Sepamaal“
Teisena leidis tunnustust „Nadja koogid“ (autor Nadežda Kaarma, kirjastus Menu Kirjastus). Kolmanda koha vääriliseks tunnistati raamat "Peipsiveerel. Vanausulised paluvad lauda" (autorid Annika Haas, Viktoria Ladõnskaja ja Birgit Püve, kirjastajaks Ajakirjade Kirjastus).
Parima kokaraamatu selgitamisel hindas žürii raamatuid lähtuvalt sisust, kujundusest, praktilisusest ja trükiste kvaliteedist. Lisaks valmistasid Tallinna Teeninduskooli õpilased, õpetaja Diane Sarapuu-Kelderi juhtimisel degusteerimiseks roa iga nominendi raamatust juhuslikult välja valitud retsepti järgi.
Kokku osales Aasta kokaraamatu konkursil 14 raamatut. Võistlustules osalesid AS Ajakirjade Kirjastus, TEA Kirjastus, Menu Kirjastus, Varrak AS, kirjastus Koolibri ja OÜ Hea Lugu.