Astroloog tõi välja ka põhjuse, miks võit just vabariiklaste esindajale läks. "Marss liikus eile õhtul Veevalajasse, see on on kõikidele õhumärkidele soodne, eriti hea aspekti annab see Kaksikutele. Marss Veevalajas tähendab aga halba Skorpionitele. Õhumärkide uuendatud eneseteostus algaski tänasest ja saab veel suurema hoo sisse laupäeval, kui Merkuur läheb Amburisse."

Kuigi ka Taavi Rõivas on õhumärk ehk Kaalud, ei paista tal siiski nii hästi minevat. Mang vaidleb vastu: "Rõivasel hakkab ka parem aeg, ta saab puhata."

Eelmise aasta lõpus ennustas Igor Mang kolmeks viimaseks kuuks järgmist:

Oktoober tõotab tulla väga teguderohke, inimesed on valmis pingutama parema tuleviku nimel. Kuna majandusraskused tabavad paljusid riike, läheb konkurents karmimaks. Sellele viitab Marsi kvadraat Jupiterile, nagu ka Päikese kvadraat Pluutole.

Ettevõtete vahel käib äge võitlus ellujäämise nimel. Just majandus ja rahandus elavad üle suuremaid muudatusi ning ümberkorraldusi.

Marsi aspekt esindab toorest jõudu, seevastu Jupteri liikumine Kaaludes tähtsustab rohkem moraalinõudeid ja eetilisi tõekspidamisi. Kuu keskel toimub Marsi ühendus Pluutoga, kutsudes esile tõsist võitlust ellujäämise nimel. Euroopa Liidule põhjustavad suurt peavalu immigrandid.

November
November tuleb rahulikum, võrreldes kahe eelmise kuuga, mil toimusid vägagi kardinaalsed ümberkorraldused, ja seda just suure ühiskondliku surve tõttu.

Valitsused annavad oma parima, et inimeste ainelisi vajadusi rahuldada ja tagada neile turvaline igapäevaelu. Inimesed, kes oskavad uute oludega hästi kohaneda, saavad nüüd oma andeid edukalt ära kasutada.

Detsember
Hea kuu. Eelmisel kuul tekkinud parem majanduskliima jätkub. Rahu on lõpuks tagatud ja inimesed leiavad oma võimetele uusi rakendusi. Optimism kasvab. Nüüd võib naasta plaanide juurde, mis aasta algul katki jätta tuli. Ka rahvusvahelistes suhetes on tunda püüdlust kompromissidele. Jälle saab julgemalt reisida.

NB! Kuu esimesed kolm päeva näitavad siiski tigedaid sõnavõtte rahvusvahelisel areenil, sest neil päevil liigub Jupiter negatiivsesse aspekti Pluutoga. Kuna Jupiter esindab kollektiivi, siis võidakse ülemustele esitada ultimaatumeid. Neil päevadel on ohtlik reisida.

Aasta viimased päevad, kus Marss liigub ühendusse Neptuuniga, on inimestel kalduvus hajameelsusele ning nad võivad kergesti langeda petturite ohvriks. Kuud tervikuna saab ikkagi pidada edukaks.