Hiljemalt 16. veebruaril toob postiljon Maalehe paberlehe tellijate kirjakasti Luule Viilma raamatu “Ellujäämise õpetus” I osa.

See uudsevili on “Tarkusepuu” ning tema kasvatajate kingitus lehetellijatele, lööge teos julgelt lahti ja nautige! Raha selle eest maksma ei pea, sarja tellimise kohustust kingitusega ei kaasne.

Luule Viilma teos alustab

Luule Viilma raamatu võivad kingitusena saada ka kõik Maalehe digitellijad ning Eesti Ekspressi ja Eesti Päevalehe tellijad, kes annavad oma soovist teada hiljemalt 22. märtsiks internetis aadressil raamatud.maaleht.ee, e-aadressil raamatud@maaleht.ee või telefonil 680 4444.

Nagu kõiki tulevasigi raamatuid, on ka avateost võimalik ilmumisjärgse nädala vältel osta hästivarustatud poodidest koos Maalehega. Tõeline tarkus pole rahas väljendatav ning ka “Tarkusepuu” avaraamat ei maksa poes ülearu palju: kõigest 1.49 eurot (lisandub 1.50 eurot värske Maalehe eest).

Kuid nagu öeldud, Maalehe paberlehe tellijatele tuleb sarja avaraamat ise koju! Ning meie meelest juhtub see just õigel ajal.

Luule Viilma oli üks esimesi, kes julges avalikult kõneleda organismi mittetraditsioonilisest tervendamisest ja tervenemisest ning seostas füüsilisi probleeme psüühikaga. Ta oli sügavalt veendunud, et iga inimene teab ise oma haiguste põhjust, aga enamik ei teadvusta seda endale või ei tegele mõtteraviga. Ajad on praegu ärevad ja sünged, nende üleelamiseks tasub Viilma õpetussõnadega kindlasti tutvuda.

Sarja 30 raamatut ongi mõistuse ning südamega valitud teosed vaimse ja enesearengu, psühholoogia ja müstika valdkonnast. Kõik need teosed on loodud nii hingeabiks, keha ja vaimu turgutamiseks kui ka praktiliste elutarkuste jagamiseks ja kogumiseks. “Tarkusepuu” viljade värvigamma on kirev ja teemadering väga lai. Raamatute üldnimetajaks võib aga nimetada lihtsat küsimust: kuidas leida tasakaalu ja rahu, et nautida elu ning tunda end ümbritsevas kaoses turvaliselt ja toimetulevana? “Tarkusepuu” raamatud on loodud inspireerima.

Sarja teise raamatuna ilmub 12. märtsil näiteks Susan Jeffersi “Sa julged küll”, eneseabikirjanduse klassikasse kuuluv teos, mis aitab iseendas selgusele jõuda ning leida võtteid, kuidas ükskõik millise hirmu korral igas olukorras paremini toime tulla.

Head tunded ja mõtted

19. märtsil järgneb Saksa teadusajakirjaniku Stefan Kleini “Õnne saladus ehk kuidas tekivad head tunded”. Selles vahendab autor lugejaile nüüdisaegseid teadmisi positiivsete emotsioonide tekkimisest.

Sari kestab septembrikuuni, selleks ajaks valmivad “Tarkusepuu” ladvaokstel need kõige magusamad viljad. Näiteks 27. augustil ilmub Gunnar Aarma “Mõtlemise salapära”, milles karismaatiline õpetaja ning teadmamees mõtiskleb kõiksusest, karmast, hingesugulusest, mehe ja naise rollist, surmast ja taassünnist.

Kogu sarja ilmumise vältel tutvustab Maaleht teoseid oma veergudel. Ent juba praegu on igaühel võimalik raamatutega täpsemalt tutvuda reklaambukletti lugedes või minnes netiaadressile raamatud.maaleht.ee.


Tarkusepuu

Kuidas tellida?

Maalehe raamatusarja tellimiseks on mitu võimalust.

- Iga Maalehe, Eesti Ekspressi või Eesti Päevalehe tellija, kellel on vähemalt kahe kuu tellimus või püsimakseleping, saab tellida maksimaalselt kaks raamatusarja. Kogu raamatusarja tellimiseks on aega 31. märtsini 2015. Tellimiseks tuleb minna leheküljele raamatud.maaleht.ee, saata kiri e-aadressile raamatud@maaleht.ee või helistada telefonil 680 4444.

- Kui te veel pole lehetellija, võite tellimuse vormistada.

- Kui tellite kogu sarja, saadetakse see raamatupakkidena teie valitud Omniva pakiautomaati või kulleriga otse koju. Igas pakis on viis teost (esimeses küll neli, sest avateos tuli ju tasuta). Iga paki eest tuleb arve 29.95 eurot (esimese raamatupaki arve on 23.96 eurot).

- Soovi korral saab terve sarja asemel valida raamatute nimekirjast vaid ühe või osa raamatupakke.

- Võib osta ka üksikuid raamatuid. Need ilmuvad müügile igal neljapäeval koos Maalehega.