Lõppenud on viis ala: lumekross auto ja ATV-ga, sangpommitõstmine, konksredeliga ronimine, Voldi mitmevõistlus ja tuubisõit.

Ambla vallas Aniste karjääris peetud lumekrossi (üks ring Žiguliga, teine Kawasaki ATVga) võitis Peegel, kes on seotud ka Eesti Hobikrossiklubiga.

Pikka aega võistlust juhtinud Vastse-Kuuste vallavanema Lennart Liba tulemus tühistati, kuna selgus, et mees oli autoroolis olnud kiire, aga ajavõtt temast veel pisut kiirem.

Libal paluti rada uuesti läbida, aga seekord kargas Žiguli juhi käest hange ning kaotatud sekundid võtsid Libalt esikoha ja ka pisut võistlusvaimu.

Sangpommitõstmine peeti Järva-Jaanis ja selle juhatas sisse kohalik spordisangar, seenioride valitsev maailmameister sangpommis Kalle Puss, kohtunikeks olid Järva-Jaani noored pommimehed.

Ka selle ala võitis Urmas Peegel, Tihemetsa Sovhoostehnikumi vilistlane, kinnitades nii kaudselt selle õppeasutuse tugevust raskejõustikus. Meenutagem siinkohal Tihemetsa-Jaani ehk Jaan Taltsi.
Konksredeliga ronimise Paide spordihalli seinal võitis eelmise aasta mängude võitja (ja seekordsete korraldaja) Arto Saar.

Kombineeritud alal (slaalom saalihokikepi ja palliga, slaalom pehme jalgpalliga ning slaalom korvpalliga), mille välja mõtlemise au kuulub Eestimaa Spordiliidu Jõud peasekretärile Tarmo Voldile, saavutas parima tulemuse Jaanus Järveoja.

Lennart Liba sai aga juba teise tagasilöögi: enne viimast takistust pudenes korvpall just selle alaga tegelenud ja tegeleva mehe käest.
Võistluspäeva lõpetas tuubisõit Valgehobusemäel. Kõige kiiremini jooksis tuubiga mäkke ja kihutas sealt alla Arto Saar.

Jäänud on veel viis ala: ristsõna lahendamine, kabe, hinge kinnihoidmine, noolevise ja suusatamine.