19. märtsil teatati, et Sillamäel I. Pavlovi tänaval asuvas korteris tungisid 31-aastasele naisele kallale tema ämm ja äi, 57-aastane naine ja 63-aastane mees.

Täna pärast kella 12 sai politsei teate, et Pärnus Pikal tänaval asuvas kortermajas on mees ähvardanud oma poega vägivallaga. Väljakutsele reageerinud politseinikel ei õnnestunud korterisse siseneda, kuna mees oli korteri välisukse ette tõstnud raskeid esemeid ning ähvardas politseinikke noaga. Politsei külmutas koostöös päästjatega olukorra ning kohale saabusid politsei läbirääkijad, et juhtum rahumeelselt lahendada. Läbirääkijatele ei õnnestunud mehega siiski piisavalt head kontakti saavutada ning politsei otsustas juhtumi lahendada kiirreageerijate abiga.

20. juunil teatati, et Narvas Kangelaste tänaval asuvas korteris küünistas 34-aastast meest tema 31-aastane abikaasa. Mees sai viga ja tundis valu.

13. juulil teatati, et Raasiku alevikus Kannikese tänaval asuvas majas lõi 54-aastane naine pudeliga oma elukaaslast, 69-aastast meest ja tekitas talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid naise kinni.

31. juulil teatati, et Põhja-Tallinnas Sõle tänaval asuvas korteris lõi 57-aastane naine noaga oma abikaasat, 56-aastast naist ja tekitas talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid naise kinni.

30. augustil teatati, et Põhja-Tallinnas Lõime tänaval toimus konflikt alkoholijoobes õdede, 49-aastase ja 56-aastase naise vahel.

8. septembril teatati, et 40-aastane mees lõi Pirital Vahtriku teel oma endise elukaaslase alluvat, 32-aastast meest ja tekitas talle kehavigastusi.

8. septembril sai politsei teate, et Raplas Tallinna maanteel viskas 40-aastane mees oma 32-aastasele elukaaslasele plastikpurgiga vastu pead, põhjustades naisele valu.

28. septembril tuli Kohtla-Järvel 20-aastane mees kallale oma elukaaslasele, 23-aastasele naisele ja hammustas teda, põhjustades valu ja kehalisi vigastusi. Mees on kahtlustavana kinni peetud.

13. oktoobril teatati, et Kohtla-Järve Ahtme linnaosas Puru teel asuvas korteris lõi 33-aastast naist tema endise elukaaslase ema, 61-aastane naine.

20. oktoobril teatati, et Haaberstis Õismäe teel asuvas korteris tõukas 47-aastane naine oma eksabikaasa vennatütart, 29-aastast naist ja tekitas talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid 47-aastase naise kinni.

19. oktoobril lõi Narvas linnas tänaval ühe meelelahutusasutuse juures 47-aastane mees endist väimeest, 26-aastast meest.

11. novembril teatati, et Narvas Sepa tänaval asuvas korteris tungis 38-aastasele naisele tungis kallale tema poiss-sõber. Politsei pidas 23-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

30. novembril teatati, et Lasnamäel Läänemere teel asuvas korteris toimus konflikt alkoholijoobes 50-aastase mehe ja tema kasuisa, samuti alkoholijoobes 52-aastase mehe vahel. Politseinikud toimetasid 52-aastase mehe kainenema.

16. detsembril teatati, et Narva-Jõesuu linnas viskas 48-aastast naist kepiga tema elukaaslane. Politsei pidas 42-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

Kasutatud väljavõtted on pärit päästeameti ja politsei tänavustest pressiteadetest.