Toetatavad projektid on Eesti Meremuuseumi Lennusadama arendamine (144,5 mln), Eesti Rahva Muuseumi uue maja ehitus (500 miljonit krooni), Tallinna Teletorni vaateplatvormi rekonstrueerimine ning konverentsi- ja näituste keskuse ehitamine (86,6 mln), Kohtla kaevanduspark-muuseumi ja puhkeala väljaarendamine (50,9 mln), Kuressaare kindluse kui turismiobjekti arendamine (51 mln), Tehvandi Spordikeskuse staadioni rekonstrueerimine (59,5 mln) ning Teaduskeskuse Ahhaa uue hoone ehitamine (80 mln).
 
Kiisleri sõnul on kõigi seitsme projekti puhul tegu hästi läbimõeldud ja suure potentsiaaliga ettevõtmistega. Eriti tõstis ta esile Eesti Rahva Muuseumi uue maja ehitust ning Tallinna Teletorni rekonstrueerimist.
 
„Praegu väga kitsastes oludes töötav Eesti Rahva Muuseum on oma uut maja kaua oodanud ja mul on hea meel, et poole miljardi krooni ulatuses saame selle ehitamist toetada Euroopa Liidu struktuurifondidest. Loodan, et riik leiab ka omalt poolt vajalikud vahendid, et see projekt kiiresti edasi liiguks. Tallinnas toimunud 1980. olümpiamängude purjeregati ajaks valminud teletorn on olnud kahekümne aasta jooksul atraktiivne turismisihtkoht. Üle aasta on see aga paraku olnud külastajatele suletud. Selle toetusega saab Eesti kõrgeimast ehitisest taas arvestatav turismimagnet nii väliskülalistele, kui ka meile endile," sõnas Kiisler.