Näitus mõisa tallis annab ülevaate maaviljeluse ja maaelu arengust muinasajast tänapäevani nelja aastatuhande vältel. Põllumajanduse ajaloo kõrval on tähelepanu suunatud ka hetkeseisule ja tulevikule.

Lisaks seinastendidele ja esemetele on väljas eriteemalised puuteekraanid ja telemoni­torid.

Vastselt renoveeritud ekspositsioonihoone esimesel korrusel tutvustatakse maaparanduse ja maaviljeluse ning eri kultuuride kasvatamise arengulugu, loodusressursside säästlikku kasutamist, uute kultuuride kasutuselevõtmist ja tähtsust meie igapäevaelus. Antakse ülevaade põllumajandusseltside tegevusest, eestlaste väljarändest Tsaari-Venemaale ja märtsiküüditamisest Nõukogude okupatsiooni aastatel.

Teisel korrusel tutvustatakse loomakasvatuse ja tõuaretuse ajalugu, Eesti põllumajanduse teenekaid edendajaid ning põllumajandusharidust.

Uus ekspositsioon avatakse kl 14, päev jätkub lavastusega “Põld. Maaelu. Aeg…”. Toimub maarahva laat ja simman ansambliga Untsakad.

3. juuli juhatatakse hommikul kl 10 sisse Kihnu Virve pereansambliga.

Õhtul kl 18 oodatakse rahvast Maalehe suvesaate “Lauluga maale” salvestusele, kus esinevad Gerli Padar ja Antti Kammiste bänd ning saatekülaline Jassi Zahharov.

Simmanil mängib Heino Tartese ansambel.