Kui eelmisel aastal tantsis koos üle saja rühma ja ligi 2000 tantsijat, siis kasvas tantsijate arv sel korral kolm korda. Andmeid tantsijate kohta lisandub veel tänagi. Ühistantsimisel osalesid nii rahvatantsurühmad ja sõpruskonnad, kui ka erinevad koolid kogu õpilaskonnaga.

Korraldajate palve oli, et tantsud laetaks YouTube´i üles, täna hommikuks oli neid internetis juba mitukümmend. Teiste seas võib näha näiteks Leigarite beebirühma kaerajaani, tantsurühma Silver Wheels kaerajaani ratastoolis ja erinevate kõhu- ja linetantsijate interpreteeringuid eesti rahvatantsust.

Ehkki tegu ei olnud võistlusega, vaatab pühapäeval tantsud üle kaerajaani žürii, kuhu kuuluvad Eesti Päevalehe ajakirjanik ja idee Kaerajaan Euroopasse üks autoreid Rein Sikk, Eesti Rahvatantsu ja Rahvamuusika Seltsi esimees Kalev Järvela ning 2011. aasta noorte tantsupeo lavastaja Märt Agu. Omanäolisemad kaerajaanid tulevad veel kord esitusele detsembris toimuval seltsi peol.

Alates Kaerajaan Euroopasse kampaania algatamisest viis kuud tagasi on kaerajaani tantsinud ligi 16 000 inimest nii Eestis kui ka välismaal, mis teeb keskmiselt üle 100 kaerajaani tantsija päevas.

Välismaal on kaerajaani kõige enam edendanud Riia Eesti Kool ning USAs Seattles asuv eesti tantsurühm. Lisaks on kaerajaani õpetatud Türgis, Sitsiilias, Saksamaal, Portugalis ja Kanadas.