Möödunud reedel oli kaubavalik turul rikkalik ja hinnad soodsad. Mitu letti oli täis ilusaid kukeseeni (50 kr/kg) ja pohli (20 kr/kg) ning neid lubati ka ise valida.

Eestis kasvatatud tomatid maksid 20 krooni kilo, väikesed kurgid, porgandid ja kaalikad 10–15 krooni, valge peakapsas 5 ja lillkapsas 15 krooni, spargelkapsa õisikud 25 ja hapukurk 40 krooni. Nii soodsa hinnaga kohalikku lill- ja spargelkapsast Tallinna teistelt turgudelt ei leia. Kartuleid oli palju sorte, pestult ja pesemata ning kõik maksid 8 kr/kg.

Turul on müügil veel kodune rukkileib 75 kr.

Peipsiveere letis müüdi väga ilusaid sibulaid vanikuna ja lahtiselt kilohinnaga 16 krooni, küüslauku 100 krooni kilo ning tilli 5–10 krooni kimp. Lauaõunad maksid 15–20 krooni kilo, pirnid 15 ja ploomid 15–25 kr.

Suitsukalameistrite letis müüdi suitsutatud beebiforelli 40 krooni tükk ja forellifileed 100–125 krooni tükk ning seda võeti otse kõrvalasuvast ahjust. Müüja valmistas soovi korral ka sooja forelliga võileiva, mis maksis 15 krooni.

Paljusid tooteid saab sellel turul ette tellida. Neljapäevani sai tellida kodus valmistatud keetmata naturaalset õunamahla, mille sai kätte laupäeval hinnaga 7 krooni liiter. Sel nädalal tuleb müüki järjekordne saadetis meloneid ja arbuuse, mis kasvatatud Vana-Võidu maheaiandis ning maksavad 30 krooni kilo.

Sandemeri letis olid müügil suitsukalad: ahven 6–10 krooni tükk, latikas 75 krooni kilo ja väga maitsvad kalakotletid 120 kr/kg. Samast letist saab tellida värsket Võrtsjärve kala (ahven, latikas, koha, silmud, angerjas jm). Kohapeal saab süüa angerjasuppi 45 krooni ports.

Piisonifarmi letis oli müügil saunas suitsutatud lambasink 300 kr/kg, veiselihast kuivatatud täissuitsuvorst hinnaga 120 krooni latt ja veise- ning lambalihast poolsuitsuvorstid 40 krooni latt. Samast letist saab tellida värsket lamba- ja veiseliha.

Mahefarmi letist saab tellida värsket talleliha.

Rotermanni turu lahked müüjad ootavad ostjaid kolmapäevast reedeni kella 10–19 ning laupäeval kella 10–17 Tallinna kesklinnas kino Coca-Cola Plaza taga.