Juba üsna kohe selgus, et tootmisprotsessi käigus tekib päris palju krõpsupuru, mida ei kõlba pakkidesse panna. Sealt arenes mehel mõte maitserikast kraami kiirsuppide valmistamiseks kasutada. Muude tegemiste kõrvalt uute suppide arendamine võttis aga oodatust rohkem aega.

„Kolm aastat timmisin maitset,” tunnistas Indrek Palu. „Ise mõtlesin köögiviljakrõpsud välja ja ise tegin ka supi.” Tema teada on see esimene Eestis valmistatud tassisupp, mille valmistamiseks tuleb paki sisule lisada vaid kuuma vett ja mõni minut tõmmata lasta. Teine võimalus on kasutada seda dipikastme valmistamiseks, segades paki sisu hapukoorega.

Esimesena jõudis müügile röstitud punapeedi ja hapukasa supp, peagi on plaanis välja tuua ka hapukapsasupp ning köögiviljasupp. Erinevalt konkureerivatest importtoodetest ei sisalda siinsed supipulbrid E-aineid.

„Tarbijatelt saadud tagasiside kohaselt maitseb supp neile väga,” tunnistas Indrek Palu OÜ-st Mulke Crisps. „Ootame edasimüüjaid, kes soovivad eestimaist pakisuppi müüa, meiega ühendust võtma.” Praegu on mulke tettu pakisupp müügil Tartu ja Pärnu taluturul ning Tallinnas Bodyfood poes Rocca al Mare keskuses.