Aivar Saukkonen oli toonud müüki 40 sorti tomatiistikuid (hind 1.50), eriti hästi osteti madalaid põõsastomateid (‘Varto’, ‘Maike’, ‘Vilma’ jt), mida saab kasvatada rõdukastis ja potis. Lühikese kurgi taim maksis 2 eurot, sortidest kiitis kasvataja sorti ‘Dolomiit’, mis on ülimalt saagikas.

Mustangi talu pakkus juba punaseid maasikaid, topsikese (500 g) maiust sai kätte 9 euroga. Koduaeda soovitati väga magusat sorti ‘Darselect’ ja taasviljuvaid sorte ‘Verify’, ‘Everest’ ja ‘Evie’

Lisaks tavalistele õunapuudele pakkus mitu kasvatajat ka sammasõunapuid (hind 16-20 eurot), mis sobivad just väikeaeda, kus ruumi vähe.

Roosoja roositalu perenaine Christi Unt tutvustas uut sorti ‘Il Rouge’, mis on ainuke kirjulehine floribundroos. Tänuväärne on ka pargiroos ‘Red Rugostar’, millel õied ei karda vihma.

Viimase aja popimatest taimedest jäid silma veel suhkruleht ja taralõng. Metsa talu letil oli kena valik metsamarju: kultuurjõhvikad, -mustikad ja -pohlad, samuti mesimurakad ja vamplid.

Loomanäituse poolel oli püsti pandud valge hiigeltelk, kus kiresid kuked, kudrutasid tuvid ja määgisid lamba- ja kitsetalled. Elevust tekitas suur laiguline emis oma täpiliste põrsastega. Imetleda sai karusloomi.

Väljas tarandikus seisid väärikad šoti mägiveised, limusiinid, aberdiin angused ja teised põnevat liiki veised. Suures võrkpuuris meelitasid end paitama armsad pehmed alpakad, kõrval sai uudistada kängurusid ja uhket jaanalindu, kes kõik olid laadale reisinud kaugelt Muhu saarelt Laasu talust.