Kuigi Bioneer ei saa toimetuse tingimustes materjalikao osas testida tampoonide käitumist inimese sees, panid katsetuse tulemused mõne tampoonisarja tervislikkuses küll kahtlema.

Kuues koht: Rainbow tampoonid

Rainbow tampoonid on müügil Prisma peremarketites. Katse käigus eraldus Rainbow tampoonidest uskumatult suur kogus materjalijääke, mida vaadates ei julgeks seda toodet küll kasutada. Lisaks klaasi settinud udemetele oli Rainbow tampoonidel pärast katset pikk, lausa tampoonist pikem, materjalijääkide saba, mis eraldus tampoonist väga kergesti.

Viies koht: Tampax tampoonid

Tampax tampoonid olid katse ainsad aplikaatoriga tampoonid. Katse käigus üllatas Tampax tampoon oma kuju poolest, mis meenutas liblikat. Vees läksid selle sarja tampoonid kiiresti väga suureks, aga erinev kuju ning suurus ei kaitsenud materjalikao eest. Tampaxi tampoonid eraldasid palju peeneid ja lühikesi udemeid.

Antud katse põhjal julgeks Lipp soovitada ainult kahte tampoonisarja: Natracare ning o.b. Ja kindlasti tasub eelistada pigem lühemat kui pikemat kasutusaega, st tampoone tulekspiisavalt tihti vahetada.