Osale Maalehe grillmarinaadi konkursil


Leib ja Aed
Grillitud liha ja maks.Foto: Tiit Blaat

Maaleht kutsub kõiki lihasõpru saatma meile oma lemmik-grillmarinaadi retsept, nende hulgast valib toimetus kolm parimat. Võitjaid premeeritakse tasuta lehetellimusega ja Santa Maria maitseainete komplektiga.

Toimetuse hinnangul kõige paremad ja huvitavamad retseptid avaldame 18. juuni Maalehes, et neid enne jaanipäeva kõigi grillisõpradega leheveergudel jagada. Retseptiks võib olla sea-, kana-, lamba-, loomaliha või kala grillmarinaad. Peaasi et selle järgi valmistatav toit on maitsev ja retsept kõigile arusaadav.

Selleks märkige tooraine ning maitseainete õiged kogused. Näiteks kas see retsept on mõeldud poole kilo või kilo liha marineerimiseks, milline liha on selleks kõige sobilikum ning millised on maitseainete või kastmete kogused. Grammkoguste asemel võiks mõõdupuuks eelistada näiteks teelusikatäit, milli- või detsiliitrit. Sobiv mõõtühik on isegi näpuotsa jagu. Kindlasti lisage juurde, kui kaua peab liha marinaadis laagerduma. Retseptil võiks olla ka nimi – näiteks „Kana sinepimarinaadis“ või „Onu Uno grillribi“.

Konkursil osalemiseks saatke oma retsept Maalehte hiljemalt 14. juuniks kas e-aadressil ml@maaleht.ee või postiga Narva mnt 13, 10151 Tallinn. Kindlasti kirjutage kirjale märgusõna „Maalehe grillmarinaadi konkurss“ ning oma kontaktandmed.

Konkurss toimub koostöös Santa Mariaga.

Auhinnad on järgmised:

Esimene koht – Maalehe aastatellimus ja Santa Maria maitseainete komplekt.

Teine koht – Maalehe kuue kuu tellimus ja Santa Maria maitseainete komplekt.

Kolmas koht – Maalehe kolme kuu tellimus ja Santa Maria maitseainete komplekt.

Santa Maria