Kõige minevam kaup Pärnu Kalamajakas on koha kurgud (15 kr/kg), millest saab maitsvat suppi ja hakkliha valmistada ning ka suitsutatult süüa. Ka ahven, latikas ja tuur ning koha, tuura ja forelli supikogu on perenaiste lemmikud. Palju ostetakse ka vimma- ja kiisafileed.

Müügil on ka värsked Põhjamere ja Atlandi merekalad, sellised delikatessid nagu roogitud kasskala 119 kr/kg, meriluts, merihunt ja merilest 65 kr/kg ning suitsutatud kasskala 169 kr/kg.

Ka suitsukala valik on rikkalik: kuumsuitsu angerjas maksab 339 kr/kg, ahven 69 kr/kg, vimb ja latikas 50 kr/kg, tuulehaug 45 kr/kg, räim 35 ja nurg 29 kr/kg.

Samas on müügil kalamaitseained ja meresool, mida ostetakse hästi. Iga ostja saab tasuta kaasa retsepti ja õpetuse, mida kalaga edasi teha.

Letil on müügil ka kala kõrvale sobivad veinid ja klientide kiituse pälvinud Žiguli õlu.

Kaupluses saab värsket ja suitsukala ka ette tellida ning valida letist värske kala ja paluda see homseks suitsutada või soolata. Populaarne on ka kaupluses valmistatud mahesoola heeringas 30 kr/kg. Samuti on iga päev müügil ja ostetakse palju värsket kuumsuitsu tuurasteiki 282 kr/kg.

Poes toimetab Kalamajaka omanik, rõõmsameelne ja energiline Indrek Pekko koos partneriga. Hommikul ostavad nad kala, kell 7.30 avavad kaupluse ostjaile, ja 15.30, kui pood sulgub, suitsutavad järgmiseks päevaks värsket suitsukala. Noormehel on pikaajaline kogemus kalapüügi, kauplemise ja töötlemise vallas, aga ta kasutab ka Kõrveküla Kalatööstuse, Kihnu Kala, OÜ Marlitt ja paljude kohalike kalameeste teenuseid.