Kuna Projektilaen on disainitud uute äriideede elluviimiseks, tuleb laenu põhiosa tagastada alles projekti teostumisel ning jooksvalt peab maksma vaid laenuintresse. Juhul kui projekti teostumisel võivad tekkida ettenägematud asjaolud, on laenuperioodi vältel võimalik võtta ka kuni 12 kuu pikkust täismaksepuhkust. Seega võimaldab Projektilaen ettevõtjal keskenduda laenuperioodi vältel eranditult oma põhitegevusele.

Projektilaenu saab kuni 85% projekti maksumusest, vahemikus 20 000 kuni 200 000 eurot ning laenu pikkus on 3 – 36 kuud. Sealjuures on Projektilaenu menetlus väga kiire – esmase laenupakkumise teeme kliendile juba ühe päeva jooksul!

Sobib maaettevõtluse arendamiseks

Pahatihti jäävad maapiirkondades tegutsevatele ettevõtjatele kinnisvaratagatisel olevad laenutooted kättesaamatuks, kuna nende kinnisvara ei asu nn atraktiivses kohas. Hüpoteeklaen vaatab aga kinnistut tervikuna ja seetõttu sobib meie poolt pakutav Projektilaen suurepäraselt ka ettevõtjatele, kes tegutsevad väljaspool suuri tõmbekeskusi. Laenu tagatiseks sobib iga Eesti Vabariigis asuv kinnisvara, mille väärtus on vähemalt 10 000 eurot.

Aga see pole veel kõik. Hüpoteeklaenu Projektilaen sobib ka neile ettevõtjatele, kes osalevad erinevates projektides, kus on vajalik sildfinantseerimine. Kuna mitmetes toetusprojektides osalemisel on probleemiks toetuse väljamaksmine alles pärast projekti elluviimist, siis tagab just Hüpoteeklaenu Projektilaenu rahastatud sildfinantseering äriidee rahastamise kuni toetuse laekumiseni.

Äriideede elluviimine pole kunagi olnud nii lihtne kui praegu, piisab vaid julgusest, Eestis asuvast kinnisvarast ja Hüpoteeklaenu Projektilaenust!

Tutvu meie poolt pakutavate võimalustega: siin!

Tähelepanu, tegemist on finantsteenusega. Enne teenuse kasutamist tutvu tingimustega ja konsulteeri asjatundjaga!




Jaga
Kommentaarid