• 125 g kuivatatud sojakotlette
  • 4 spl õli
  • 3 sibulat
  • 1 tl soola
  • ½ spl (õuna)äädikat
  • 3 spl sojakastet

Leota sojakotlette tund-paar rohkes vees või keeda 10 minutit, kuni kotletid on pehmed. Kurna ja pigista kõik üleliigne vesi igast kotletist korralikult välja. Aja pann kuumaks. Vala sinna õli ja lisa ribadeks lõigatud kotletid. Lase enne esimest segamist paar minutit rahulikult praadida. Sega ning prae veel, kuni sojaribad on kergelt krõbedad ja kuldpruunid. Lisa viiludeks hakitud sibul ja sool ning soovikorral veel supilusikatäis õli. Sega ning prae, kuni sibulaviilud on kuldpruunid. Lisa äädikas ja sojakaste. Sega ning prae veel minut-paar. Eemalda pann tulelt.

Hulgaliselt maitsvaid lihavabu grilliretsepte leiad SIIT ja SIIT.
Grillitud köögiviljad.