Heigo ja Jethro läbisid distantsi ajaga 6 tundi, 34 minutit ja 42 sekundit, keskmiseks kiiruseks kujunes 18,234 km/h, mis oli ratsaniku sõnul vist tema elu kiiremaid sõite. Ka lisas Heigo, et hobune oli suurepärases vormis ning ta on võistlusega väga rahul.

Viimasel kilomeetril tabas meie võistluspaari ootamatus, kui metsast hüppas järsku välja emahirv. Kokkupõrge oli nii suur, et hobuse ja hirve pea käisid mürtsuga vastamisi ning Heigo lendas sadulast. "Hea oli, et emane oli, muidu oleks sarvedega silmad peast jooksnud," kommenteeris Heigo.

Võistluse teisena lõpetanud slovakk Magdalena Prikrylova näitas üles kestvusratsutajatele omast empaatiavõimet konkurendi suhtes ning ootas sündmuspaigal, kuni Heigo Jethro kätte sai ja tagasi selga tõusis. "Kui ta oleks minema läinud, oleks ka minu hobune ilmselt jalga lasknud," arvas Heigo. Selle teo eest sai Prikrylova fair play auhinna.

Võistluse võitis Poola ratsanik Krzysztof Czarnota hobusel Wened ajaga 6:29:13. Märkimist väärib asjaolu, et võitjale kaotatigi kokkuvõttes vaid viis ja pool minutit, mis tähendab, et vahejuhtum hirvega oli antud olukorras üsnagi ostustav faktor.