Tänaseks on välja kujunenud kindlad kliendid, kellele iga-nädalaselt nii toorpiima, grilljuustu kui ka muid tooteid viiakse.

Üvasi talu grilljuustule on omistatud Põlvamaa Rohelisem märk Põlvamaa Arenduskeskuse poolt ning tunnusmärk Ehtne talutoit Eestimaa Talupidajate Keskliidult. Tunnustatud grilljuustu müüakse klientidele üle Eesti ja Üvasi talu perenaine müüb seda ka laatadel.

„Lisaks populaarsele kitsepiimast grilljuustule on nüüd plaanis hakata meiereis valmistama sama toodet ka lehmapiimast. Sellele lisanduvad peagi ka teised puhta maitsega kitsepiimatooted. Hetkel võime jogurtit, toorjuustu ja kohupiima valmistada koduköögis, kuid uued tingimused annavad võimaluse neid peagi ka poodides turustada. Laatadel müümas käies küsisid väga paljud Põhja-Eesti inimesed minult toodete kättesaadavuse kohta. Nüüd saamegi tegeleda sellega, et meie tooted mugavamalt kättesaadavad oleksid,“ kirjeldas tulevikuplaane Üvasi talu perenaine Anne Grünberg.

„Kuna Põlvamaal on väga suur väikeettevõtete osakaal, siis on iga nende uus samm edasi meile väga oluline, kuna see võib luua uusi töökohti ning annab võimaluse ettevõtte laiendamiseks ja tootevaliku mitmekesistamiseks. Loodan, et Üvasi talu oma visadusega loa taotlemisel on heaks näiteks ka teistele piirkonna väikeettevõtjatele, sest tunnustuse olemasolu annab ka tarbijale kindlustunde heast tootest“ rõõmustas VTA loa saamise üle Põlvamaa Arenduskeskuse konsultant Tiiu Marran.