Iga raamatu maht on 108 lehekülge.

Raamatud tuletavad meelde vanu tarkusi ning jagavad uusi nippe lihtsatest võtetest hädavajalike teadmisteni. Lisaks majapidamisnippidele tuuakse lugejateni teadmised ravimtaimedest ja enesetunde turgutamise kohta. Samuti ilmuvad sarjas käsiraamatud kodus ja aias toimetamise, loodusmärkide ja loodusandide tundmise, igapäevaste ilmatarkuste, taaskasutuse, aias esmavajalike ehitustööde, hoidistamise ja säilitamise ning palju muu kohta.

TARGU TALITA
Käsiraamatusari

5. aprill Unustatud oskused ja majapidamisnipid

19. aprill Kodulähedased ravimtaimed

3. mai Kahjurite tõrje aias ja majas

17. mai Aed, aiasaadused ja kasvuhoone

31. mai Loodusmärkide leidmine ja tundmine

14. juuni Igapäevased ilmatarkused

28. juuni Metsasaadused ja -annid

12. juuli Taaskasutus ja korrastamine

26. juuli Hoidised, säilitamine ja varumine

9. august Lihtsamad ehitustööd aias

Alates sellest nädalast saab raamatusarja tellida veebilehel www.lehed.ee/targutalita ning esimene raamat “Unustatud oskused ja majapidamisnipid” jõuab Coopi ja Selveri poodides müügile 5. aprillil koos Maalehega ning Ekspress Meedia veebikeskkonnas müügile 5. aprillil. Raamatud hakkavad ilmuma iga kahe nädala järel.

“Oleme lugejate rõõmuks suutnud mahukatele käsiraamatutele saada taskukohase hinna, et kasulikud teadmised leviks võimalikult paljude inimesteni,” ütles Maalehe peatoimetaja Andres Eilart. Kogu sarja ette tellides maksab raamat vaid 4,99 eurot ning kogu sari 49,90 eurot. Poodides lisandub sellele ka Maalehe hind.

Targu Talita on juba paarkümmend aastat olnud Eesti kõige populaarsem ja hinnatum nõuandja, ilmudes igal neljapäeval omaette väljaandena Maalehe vahel. Lisaks ilmub kord kvartalis üksikmüügis Targu Talita mahukas nõuandeajakiri.