"Üllar Jörberg, ka tema proua on väga meeldiv, mõlemad on ausa jutuga, ei mingit vassimist ega pugemist, suure esinemiskogemusega. Kui erakonnad kisklevad, siis teama laulab olen suur ahv, kutsun teid tantsule, ning kõik lepivad naeratades ära, tema ühendaks meid kõiki. Eestit tunneks kogu maailm kui meil oleks selline siiras esipaar ja pealegi rahvale oleks midagi ehedat vaja," soovitab üks kommentaator, kellele sekundeerib teine: "Loomulikult Üllar Jörberg - hea välimus, loomulik intelligents, kena lauluhääl...". Kolmas kommentaator lepib paratamatusega: "No tegelikult ei ole tal head välimust ega mittemingisugust intelligentsi ega lauluhäält, aga no ok, olgu siis Jörberg..."

Teiste kandidaatidena nimetatakse Marina Kaljuranda, Kristiina Ojulandi, Siim Kallast, Mart Helmet, Raul Rebast, Indrek Neivelti, Siiri Oviiri, Helve Särgavat, Kaja Taela, Andrus Öövelit, Märt Raski, Lembit Petersoni, Riho Rõõmust, Neeme Rauda, Ain Lutseppa, Jüri Luike, Indrek Tarandit, Raivo Vare, Ene Ergmad, Ilmar Tomuskit, Mart Kadastikku, Mihkel Mutti, Marju Lauristini, Jaan Kaplinskit, Urmas Paeti, Mart Laari, Edgar Savisaart, Jaan Anvelti, Tunne Kelamit, Egon Nuterit, Anu Saagimit, Mati Kaalu ja Ülle Madist.

Üks uhke kommentaator pakub presidendiks ka oma ema, selgitades: "Minu Ema! On Eesti meelne ja eesti keelne, ei ahnitse, ei intrigeeri. Ei ole kahepalgeline. On aadetega ja ei hakka lipitsema! Mõistab hukka mistahes erakondlikud intriigid ja mistahes persoonid riigis, kes rikkumistega silma paistavad. On hea huumorisoonega, lõbus, alati abivalmis ja teotahteline ja vajadusel ka enesekriitiline. Võiks veel rohkelt häid sõnu lausuda, aga kahjuks arvan, et sellest ei ole kasu, sest läheb vist nii nagu enamikkordi, et presidentiks saab keegi, kellel hoopis vastupidised omadused.
Tahaks loota, et see nii ei lähe!"