• Et võistlustel esimeseks saada, tuleb treeningutel viimast võtta.
  • Mida suurem võiduisu, seda raskem on kaotust alla neelata.
  • Mida vähem on sul lootust, seda enam pead seda õigustama.
  • Kätega rääkides ei sobi kasutada lööklauseid.
  • Hirmul on suured silmad, aga kehv nägemine.

ANDRES ÜLVISTE

Sel sügisel kukeseeneaabitsad.

TARMO VAARMETS

  • Ruttu-ruttu metsa kitsemampsleid otsima!

TIIA SOASEPP

Naeri karikatuur

Kapitalistliku partei manifest

Selleks et töötav rahvas tunneks end Eesti Kapitalistlikus Vabariigis vaba ja õnnelikuna ning oma elu tõelise peremehena, koostas Eestimaa Kapitalistlik Partei töörahva vabaduste ja õiguste kaitseks ning vabariigi õitsengu tagamiseks manifesti.

Riigihaldus ja majanduspoliitika

Eesti majandusliku õitsengu tagavad head suhted Venemaaga. Selleks püstitatakse Kalevipoja kuju asemel Tallinna lahte Ilja Muremetsa monument, Vana Toomas asendatakse Noore Leniniga ning Tartu suudlevate tudengite kohale asuvad Jaroslav Tark ning Ivan Loll.

Avaliku sektori kulutusi kärbitakse, ametnikud suunatakse lööktööle mööblitööstusse, mida arendatakse eurotoetuste, riigihangete ning tõukefondide toel ennaktempos. Kontorimööblist saab Eesti Nokia, viie aasta plaan täidetakse nelja aastaga.

Tööturg

Eesti tööturg avatakse välistööjõule, et eesti rahval õnne tuua, eesti põlve uueks luua. Ülearused eestlased saadetakse tööle välismaale.

Töötajatel on õigus teha täpselt nii palju tööd, kui tööandja käsib, ning küsida oma töö eest õiglast palka. Õiglase palga suuruse otsustab tööandja.

Streikimine veelgi paremate palga- ja töötingimuste nimel on iga töötaja õigus. Tööandja toetab tõhusa palgakorraldusega igakülgselt näljastreikide korraldamist.

Läbipaistev maksupoliitika

Maksuseadusi muudetakse nii, et pärast maksude mahaarvamist on töötajate palk täiesti läbipaistev.

Haridus

Igaühel on õigus kvaliteetsele haridusele, välja arvatud need, kellel pole raha. Kellel pole raha, on rumalad ja laisad, nemad võivad minna õppima välismaale.

Sotsiaalkaitse

Sotsiaal- ja ravikindlustussüsteem asendatakse omavastutusega. Iga töötaja saab riigilt tasuta arstiriistade komplekti ning kaks pakki aspiriini.

Igaühel on õigus rahulikule pensionipõlvele, mille saabumisest teatab tööandja kohe ka lahkunu omastele.

VALDUR RINDKERE

EKP ideoloogiasekretär
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

KOKSTI

idiprugaT

Linnapea raha rae pannil.

A. ITSKOK

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

VILDE VAADE

Vanavanemate päeval oli minul, “Kuldmugul 2010” finaali pääsenul, Tallinnas selle sügise suur jooksuaeg. Pärast seda jõudsin kuidagi komberdades koju, õed Tihedad ja naabrimees Kalju kohe küsima, et mis aja ma sain. Ütlesin, et järgmisel reedel kella üheks.

Kui meie ootame pikisilmi eurot, ostavad lätlased hinnatõusu tõttu paaniliselt tatart kokku. Kas ei ole maailm kummaline? Ühesõnaga minu eestvõttel hakkas ka meie majarahvas tatart kokku ostma. Ja mitte ainult tatart, vaid ka mannat ja kaerahelbeid. Õed Tihedad varusid ka kruubiputru ning nisujahu, Kalju maltoosat.

Kui juba Lätis läheb tatar kallimaks ja tatravarud vähenevad, mida me veel siis ootame! Kel on kodus tatrapadjad, tehke padi katki ja koukige sealt tatar välja ja pange tallele. Mina juba tegin nii.

Õigluse huvides olgu öeldud, et suhkrut võiks ka varuda, sest mine tea, mida see ühisraha sellega teeb. Mäletate ju, mis sai suhkruhinnaga pärast lõimumist ELiga? Mina igatahes ei mäleta või õigemini ei taha mäletada.

Üldise tatratantsu taustal ei tee juba praegu paha ka kroonide vahetamine eurodeks, sest nagu vanemõde Talje Tihe viitega Teljele ütles, võib tatrapaanika taga olla tegelikult see, et meil napib juba praegu eurosid ja kui veel massiliseks vahetamiseks läheb, võib jama majas olla.

Hõissa! Sel nädalal kõlas Riigikogu saalis selle sügise esimene kell. Küll see oli tore! Nad tulid, näod rõõmsad ja puhanud, soeng kenasti sätitud, kleidid seljas ja viigipüksid jalas ning lilled käes.

Mida ma tahan öelda, on see, et kohe varsti läheb meil, tõenäolistel valijatel, elu paremaks. Hea aeg tuleb. Mul on tegelikult juba päris hea olla. Nüüd ja edaspidi hakatakse meile nii palju lubama, et ei teagi kohe, kust pihta hakata. Tõenäoliselt tuleva aasta märtsiks on kõik lubadused teada, edasine on juba pikk ooteaeg. Nagu neli aastat tagasigi.

P. S. Soovitan teistelegi oma uut imedieeti: tühjenda, tühjenda ja veel kord tühjenda oma soolt. See aitas mind ja aitab ka sind!

ANTON VILDE


Eesti Reformierakonna Sümfoonia Orkester
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

VAATAKS TÕTT

LAURI LINNAMÄE: “Tööandjate esindaja Tarmo Kriisi ja ametiühinguliidri Harri Taliga silmist vaatas leppe allkirjastamisel vastu pilk, mille käes väiksemad toataimed võinuks vabalt närtsida.”

Postimees, 25. aprill 2008
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TÕRRE PÕHJAST

Õhk on nüüd saastet nii kõvasti täis, et kui meil poleks kopse, ei olekski seda kusagile panna.

ROBERT ORBEN
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

AUSÕNA!

Sent: Monday, August 02, 2010 11:21 AM

To: Olmetehnika. ee

Subject: Külmik RSH1NTIS1

Tere,

10.11.2008 ostsime teilt Samsung külmiku RSH1NTIS1. Oskate palun öelda, kes teostab Eestis selliste külmikute garantiiremonti ja kui pikk on garantiiaeg?

parimat,

***

2010/8/2 Technology Broker OÜ <olmetehnika@olmetehnika.ee>:

Palun vaadake kodulehelt.

Kalev

***

From:

Sent: Monday, August 02, 2010 12:27 PM

To: Technology Broker OÜ

Subject: Re: Külmik RSH1NTIS1

Vaatasin, aga ei leidnud kahjuks.

***

From: Technology Broker OÜ

Date: 2010/8/2

Subject: RE: Külmik RSH1NTIS1

To:

Kuidas Te siis nii kehvasti näete ? :\

Fujitsu Services OÜ

Arwest OÜ

InfoCare CS OÜ

K

***

Tänan igakülgse abi eest!

Minu küsimusele vastamine oleks Teilt nõudnud umbes sama suurt vaeva nagu selle iroonilise vastuse kirjutamine. Mul pole ei aega ega tahtmist teie kodulehel sobrada.

parimat,

***

From: Technology Broker OÜ

Date: 2010/8/2

Subject: RE: Külmik RSH1NTIS1

To:

Lp

Vabandust,

Vastus suurt vaeva ei nõudnud, kuid nagu ma esimese korraga ütlesin “palun vaadake kodulehelt”, seal kõik andmed, lingid jne Viisakas ja korrektne vastus, pealegi ainuke variant, mida Te lõpuks niikuinii tegite.

Oleks ma teadnud, et Te nii õnnetu saamatu olete, oleks andmed vahukoore ja kirssidega serveerinud; kuid igapäevaelus eeldan üldiselt, et suhtlen olenditega, kelle intelligentsi tase on kõrgem kui kassipojal, keda peab vägisi ninapidi kuhugi sisse toppima.

Oma “ajast, tahtmisest” jm probleemidest võite oma emale, abikaasale või koerale kurta.

Mõtteset, kurb muidugi kui inimene ennast motiveerida ei suuda, kuid siin ei ole eluliiin ega jõuluvana. Ja “kel janu sel jalad“  ning kui Te eeldate, et peaksime sireenide saatel tuletõrjeautoga Teie külmikut päästma kihutama

- olete eksinud.. Need protsessid eeldavad siiski alati teatud “aega ja tahtmist”.

Ja see plärtsumine siin ei aita meid kumbagi edasi..

Loodan, et saate kõik ilusti korda. Kui tekib probleeme, kirjutage.

Kõike kena!

Kalev