2015. aastal vana hoone lammutati, ent kõige kauem aega läks maanteeametilt Via Baltica äärde parkla ja sissesõidutee rajamiseks lubade saamisega. Tee ehitas ettevõtte oma rahadega ning andis selle valmimisel riigile üle. Kõigiks töödeks kulus poolteist miljonit eurot.

Enne jõule teatas ettevõtte omanik Dagnis Čākurs Facebookis, et osa tootmisest kolitakse Eestisse seetõttu, et mitmed Läti riigiasutused ei kuula Liepkalni kui kohaliku ettevõtja arvamust ning raskendavad selle tööd.

Čākurs rääkis Laukosele, et täna avatud tootmishoone koos kohviku ja poega töötab esmalt ühes vahetuses ning täie võimsusega kohe tööle ei hakka. „Hakkame esialgu oma poodi varustama ja siis mõtleme edasi Eesti edasimüüjatele, kellele oleme siiani kõik kondiitritooted toonud Lätist,“ ütles Čākurs, kes plaanib ettevõtte tootmismahte suurendada nii kohapealse müügi kui Eesti võrgustiku laiendamisega.

Pärnamäed küpsetavad erinevat tüüpi rukkileiba, peenleiba, saia, küpsiseid, torte, pirukaid ja kringleid. Kolme aasta eest investeeris ettevõtte 100 000 eurot veskitesse ning hakkas kondiitritooteid küpsetama enda jahvatatud jahust.

Ettevõttele kuuluvad poed-pagariärid ka Valmieras, Riias, Ruhjal ja mujal Lätis. Reiu kauplus on avatud iga päev kell 8 kuni 21.

Liepkalni käive oli 2016. aastal 7,319 miljonit eurot 340 128 eurose kasumiga ning 2015. aastal oli käive 7,16 miljonit eurot 416 087 eurose kasumiga.