Nimelt seisab nende Facebooki postituses: „AINULAADNE VÕIMALUS !! Rakvere Karmeli koguduse hoone on olnud aastaid osa kohalikust linnaruumist. Käesoleval suvel algab koguduse uue hoone ehitus. Seetõttu demonteeritakse meie praegune palvela peagi.

Lisaks erilistele mälestustele ja südantsoojendavatele sündmustele on selles hoones palju taaskasutusväärset.

Kui sul on soov hoone tervikvarana endale soetada, siis võta kindlasti rutuga meiega ühendust ja leiame parima vastastikuse lahenduse :)”

Karmeli koguduse pastor Gunnar Kotiesen kinnitas Maalehele infot kiriku müügi kohta ja palus lisada, et just täna õhtul võib Kirikute öö raames kell 18-22 tulla kirikusse julgelt kinnisasjaga tutvuma ja kaupa tegema.

Eesti Evangeeliumi Kristlaste ja Baptistide Koguduste Liitu kuuluv 125aastane Karmeli kogudus on Rakveres viimasel ajal palju tähelepanu pälvinud plaaniga ehitada 1933. aastal valminud palvela asemele uus kirik, kus leiaksid enesel koha ka jõusaal ning saun.

Eelkõige on tähtsad aga loomulikult suur saal jumalateenistuste ja kontsertide-konverentside tarbeks, kogunemisteala ja kohtumispaik koos kohvikuga ning noorsookeskus.
Rakvere Karmeli koguduse kirik aastast 1933.
Pastor Gunnar Kotiesen koos uue hoone plaaniga.