Tarmukate noorte jõulukuus on aga teisigi toimetamisi: inglikohvikuga osaletakse mitmel piirkonna üritusel ning jaksu jätkub kaasa aidata Võhma küünlavalguslaada tegevustoas.

Suurimaks aastalõpu väljakutseks on aga mitmed noortekoori etteasted, milleks on hoolega harjutatud.

Kiire aja alguseks sai Pilistvere kihelkonnapäev novembri lõpus, sealt edasi on iga nädalavahetus täis esinemisi.

Noortekoori juhendaja Ele Millistfer õhkab: "Tegelikult on see lahe! Ja natuke hull ka, sest jõulud on jõulud. Keeruline on leida aegu, mis kõigile esinemisteks sobiksid. Kuid iga esinemine on enese kokkuvõtmine ja kogemus. Lisaks saavad uued solistid end proovile panna."

Jõuluaegsete kontsertide tempo tõmbavad kokku heategevuslikud etteasted süütalastepäeval, 28. detsembril, Lõhavere ja Pilistvere hooldekodudes. Noored lauljad leiavad, et just need esinemised on kõrge emotsionaalsusega. Noortekoori liige Laura Tähemaa ütleb: "Hooldekodu kontsertidel on õhus tunda tänulikkust. Mõnel vanainimesel tuleb heldimusest pisar silma. Hea tunne on luua lauluga positiivsust. Hea on teha head."

Noortel on hoolsa harjutamise ja esinemise taga soov uuel aastal raadiokõlbulikuks lindistada oma repertuaarist 3 laulu. See on pakkumine, millele on raske öelda ei. Sestap ollakse valmis lauluharjutustele lisaks ka otsima rahastust stuudiotööks vajaliku summa kokkusaamiseks laadakohviku pidamisega.