“Meil ei jäänud ükski hoidis tegemata, aga kõiki tooteid valmistasime natuke vähem kui nõudlust olnuks,” rääkis Orkla Eesti toitude ja jookide valdkonna turundusdirektor Marek Viilol. “Ebatavaliselt soe ja vihmavaene suvi soosis küll kodumaal puhkamist, aga mitte köögivilja kasvatamist. Mõned viljad, näiteks kõrvits, jõudsid sügisvihmaga plaanile järele kasvada, aga kapsasaak jäi kehvaks kogu Euroopas. Kuna enne uut sügist kapsast kusagilt juurde ei tule, siis teeme ka kapsasupi tootmises väikeseid korrektuure ja ilmselt valime laulu- ja tantsupeo osalejate toitlustamiseks mõne muu supi,” lisas Viilol.

Põltsamaa toodab kümmet erinevat kapsahoidis ning kõigist purki pandud kapsahoidistest süüakse aasta lõikes enam kui kolmandik ära jõulukuul.