20. jaanuari päeval vajus läbi jää Harjumaal Männiku karjääris lõbusõitu teinud Subaru, milles oli kaks inimest, teatati jääraja Facebooki grupis. Õhtuks kutsus autoomanik sündmuskohale hulgaliselt abilisi ning vintsi abiga tõmmati sõiduk pärast paaritunnist operatsiooni veest välja. Galerii on nähtav siit.

6. veebruaril kella 12 ajal anti teada jääl õnnetusse sattunud sõidukist Pärnumaal Munalaiu sadamas. Teataja sõnul vajus väikebuss läbi jää ja seal võib olla inimesi, kes ei pääse sõidukist välja. Traagilises õnnetuses hukkus neli inimest. Läbi jää vajunud sõidukist õnnestus välja pääseda 51-aastasel mehel ja 41-aastasel naisel.

21. veebruaril kella 14 ajal anti teada Lääne-Virumaal Kunda rannas osaliselt läbi jää vajunud Toyotast. Teataja sõnul oli õnnestus inimestel sõidukist välja pääseda. Umbes 200 meetri kaugusel kaldast läbi jää vajunud sõidukis viibis esialgsetel andmetel juht ja kõrvalistuja. Juht oli kaine ja meditsiinilist abi kumbki ei vajanud. Sama päeva õhtuks õnnestus sõiduk tagasi kaldale aidata.

Läbivajumisi on ette tulnud rohkem, kuid õnnetusse sattunud püüavad nendega ise toime tulla.