"Talu külastavad turistid küsivad seto sööki tihti just suupistetena. Tuligi siis mõelda, kuidas vana sööki tänapäevaselt pakkuda," rääkis turismitalu perenaine Laivi Mesikäpp. Tema koguski kokku traditsioonilised retseptid ning Indrek Kivisalu uuendas neid.

Esitlusel oli kaetud ka seto kombe kohane peolaud, nii mõnedki raamatus tutvustatud road aukohal. Enim huvi pakkus külalistele tatimäätsa hamsahus. Need on riivleivas paneeritud pallikesed, mille täidiseks on kasutatud maitsestatud puravikke, kruupi, mugulsibulat, kartulit ja porgandit. Maitsesid hästi ja roa nime "tatimäätsa hamsahus" korrati meeldejätmise soovist aina üle.

"Kui sööd õigeid toite õigel ajal, õnnestuvad ka ettevõtmised, tervis püsib korras ja pere on õnnelik!" ütles Setomaa Valdade Liidu juhatuse esimees Margus Timmo.

Raamatu ilmumist ja esitlust toetas Piiriveere Leader.