Kui Ülle Lichtfeldti roll on saatele hoog sisse anda ja osalejaid innustada, siis Nastja annab hinnangu valiku tegijale ning kaalub eri kombinatsioonide sobivust ka tähemärkide aspektist lähtuvalt. Suhtesobitaja Ilona annab soovitusi oma elukogemusele ning professionaalsele praktikale tuginedes.

Igal kandidaadil on saates kaasas kaks sõpra/sõbrannat. Kuni saatejuhi märguandeni asuvad kandidaadid koos sõpradega omaette ruumis, kust nad jälgivad stuudios toimuvat ja kommenteerivad valiku tegijat ning teisi kandidaate. Valiku tegija kohtub järgemööda kolme kandidaadiga ja kuulab ära kolme asjatundja arvamused, et seejärel otsus teha. “Randevuu” võib lõppeda ka sellega, et paari ei teki, sest valiku tegijale ükski kandidaat lihtsalt ei meeldi.

Saate tootjafirma Thors Production produtsent Tarmo Kiviväli julgustab kõiki üksildasi saatesse tulema: “Tegu on suurepärase võimalusega endale ekspertide abiga kaaslane leida. Meil on tõsine soov inimesi aidata, seega pole karta, et kellegi üle nalja heidetakse või piinlikusse olukorda seatakse.”

Produtsendi sõnul annab “Randevuu” osalejale hindamatult uusi võimalusi tutvuste loomiseks, kuid samas ei kohusta millekski, näiteks reisile minema ei pea, kui tundub, et pole seda õiget tunnet. “Üheskoos teeme lõpu üksildusele, sest üksildasi inimesi on Eestis palju,” märkis Kiviväli.

“Randevuule” on oodatud igas vanuses vallalised täiskasvanud, kes ihkavad leida kaaslast ehk oma teist poolt. Saates osalemiseks on vaja täita ankeet TV 3 kodulehel www.tv3.ee.