Nii aberdiin-anguse tõugu süsimust Marmorland Prince Monaco kui hele šarolee Legaato jalutasid köie otsas rahva vahel nõnda rahulikult, et pisemadki pealtvaatajad võisid tunda end turvaliselt.

Kuna tänavu toimus juba neljas pullioksjon, pidi ka Tanel Bulitko möönma, et pulle oli seekord oksjonil rohkem kui ostjaid. Mõnedel veisekasvatajatel ikka vedas – kõik, kes tahtsid, said oma lemmikloomad kätte. Kokku läks kaubaks neli isast.

Šarolee pull Frolf sai endale uue kodu Põlvamaal, herefordi tõugu Vettel Harjumaal Raasikul, limusiin Elysson Pärnumaal ja sama tõugu Dilte Valgamaal. Vettel vääris esiletõstmist selle poolest, et herefordina on olnud tema kasvu intensiivus isegi suurem kui limusiinidel. Limusiinide vastu oli veisekasvatajate huvi siiski kõige suurem. Loomade hind jäi 1700 ja 3000 euro vahele.

„Messile tulles ei olnud mul mõtteski looma osta, aga siin rääkisid nad mu ära,“ naeris Elyssoni ostja Ulve Arukase, kes peab lihaveisefarmi Ikla kandis. Alustati ristanditega, ent nüüd on just limusiinid perenaise lemmikud. „Nad lihtsalt meeldivad mulle!“ ütleb ta.

Kogukaim oksjonile toodud ninarõngaga isend šarolee Frolf, kelle sünnimass oli 48 ja 365 päeva mass 598 kg.