Traktoriroolis sõitis esimest vahetust Jaanus Konovait Sürgavere PÜst, homme juhib masinat Margus Hirsnik Tartu Agrost. Järgmistel päevadel on traktoristid Lätist, Leedust jne.

Eesti Põllumeeste Keskliidu asepresident Jaan Sõrra tunnistas, et kogu pikka teed päevinäinud traktoril ikka sõita ei tule - kiirteed ja pikemad otsad tehakse treileriga.

"Põllumajandustoetused pole mingi kitsa kildkonna huvi," selgitas miitingut kuulama tulnud linlastele aktsiooni mõtete põllumajandus-kaubanduskoja juht Roomet Sõrmus. "Põllumajandustoetuste eesmärk on tagada tarbijatele Eesti toit mõistliku hinnaga."

Piima jagas AS Metsaküla piim paarisaja-liitrisest tsisternist. Ja järjekord oli päris pikk. "Tore ju, kui inimestele meeldib. Ja ega see paarsada liitrit meid vaeseks ka ei tee!" arvas Metsaküla Piima juht Jaan Metsamaa.

"Mina võtsin kohe kaks pudelit," kiitis Mustamäel elav mammi.

Kell 15 jõuab traktor Rapla kultuurikeskuse ette, kus toimub miiting, esinevad kohaliku omavalitsuse juhid ja Raplamaalt valitud Riigikogu liikmed. Piima jagab Kehtna Mõisa OÜ. Kell 17 peatub traktor Türil kultuurimaja taguses parklas. Kõnelevad Jaanus Marrandi ja Türi vallavanem Pipi-Liis Siemann ning piima jagab Takkasaare talu peremees Arvo Kuutok. Õhtuks jõuab traktor Viljandisse. 

Homme jätkub teekond Tartus, kus Raekoja platsil toimuval miitingul esinevad Tartu linnapea Urmas Kruuse, Eesti Maaülikooli rektor Mait Klaassen ja Tartumaa Põllumeeste Liidu juht Jaan Sõrra. Osavõtjatele jagatakse kartuleid. Kell 14 jõuab traktor Võrru ning õhtu eel Valgasse. Edasi liigub traktor läbi Läti, Leedu , Poola ja Saksamaa ning jõuab 22. novembril Brüsselisse.