Tallinna Keskturult võib 100 grammi sibulapealseid osta 70 sendi eest – kilohinnaga siis 7 eurot. Peterselli- ja tillikilo on üle poole kallimad, 12−15 eurot. Ühes letis oli näha ka Eesti lehtsalatit hinnaga 5 eurot kilo. Kurk on peamiselt Eesti päritolu, hind 3.50 kilo. Tomati hind ja päritolumaa varieeruvad ning tomatikilo maksab 2.20−2.50. Hinnaga 2.50 võib osta ka paprikat. Lillkapsakilo on 2 eurot, kabatšokil 3.50.

Vitamiine annavad ka värsked puuviljad. Kõige odavamalt saab kätte banaanid, olenevalt välimusest on kilohind 70 senti kuni euro. Vitamiini- ja rauapommiks peetava granaatõuna kilohind on 4−4.80 eurot, mandariinid maksavad 1.50−2.20. Viinamarju on nii rohelisi kui punaseid, odavaimate kilohind 2.20, kalleimatel 3.50. Ploomikilo saab kätte hinnaga 4.50. Pakutakse ka Hispaania maasikaid kilohinnaga 10 eurot.

Loodetavasti on mingi hulk vitamiine säilinud ka kuivatatud puuviljades. Letis on peamiselt Türgist pärit maiused: kuivatatud murelid, kirsid, pirnid, papaiad, melonid, greibid, kiivid, troopiline segu. Kilohinnad jäävad 6 ja 12 euro vahele.

Kasulikud on ka hapendatud köögiviljad. Turuhoone kõrval sinise telgi varjus on müügil hapendatud tomatid, kurgid, patissonid, aedoad, karulauk ja isegi viinamarjalehed.

Arotaga talu pakub puutünnides suurt valikut hapukapsast. Peamiselt on kilohind 2 eurot, erilisema segu eest küsitakse ka 2.50.

Kui tundub, et lisaks vitamiinidele on vähe ka jõudu, tasub süüa pähkleid. Kreeka pähklite kilo maksab 8, metspähklite ja mandlite kilo 14 ning pistaatsiapähklite kilo koguni 16 eurot.