Mida veebilehelt leida võib? Kajastatud on nii kohaliku toidu teemaga seotud uudised kui üritused, ka need, mis toimuvad väljaspool Eestit.

Olulisemate Eestis toimuvate kohaliku toiduga seotud üritustest võib siinkohal võib välja tuua 19. juunil toimuva MTÜ Maitsev Lõuna-Eesti tootjavõrgustiku II suveseminari „Kohalik toode – kellele ja kuidas turundada?“, kuhu oodatakse toiduvõrgustike esindajaid üle Eesti. 18. augustil toimuval Vanamõisa käsitöölaadal on avatud Eesti toidu telk, kus pakutakse Eesti väiketootjatele võimalust müüa oma talu- ja mahekaupa. Ning juba 19. augustil ootab SA Põlvamaa Arenduskeskus kõiki toiduvõrgustikke Põlvamaale Ökofestivalile .

Veebilehe viimases osas on koond Eesti maaelu arengukava kohaliku toiduga seotud projektinäidetest, mis on kajastust leidnud Maamajanduse Infokeskuse veebilehel asuvas MAK projektinäidete andmebaasis.

Maamajanduse Infokeskus on loonud ka eraldi eposti nimekirja ning kohaliku toidu arendajad ise on Facebook´is loonud eraldi konto „Kohaliku toidu võrgustikud“, kus asjaosalistel on samuti võimalik omavahel infot ja kogemusi jagada.