Et kassi kliinikuarve oli juba üle 200 euro, palus turvakodu heade inimeste abi. Seda, et Buffy lugu inimesi nii palju liigutab, turvakodu vabatahtlikud oodata ei osanud. Annetusi saabus isegi välisriikidest ning abistajate seas oli ka palju vene rahvusest inimesi, kirjutab Meie Maa.

“Nii suurt reaktsiooni ausalt öeldes ei oodanud. Me oleme enne ka abi palunud ja me oleme abi saanud, aga kuidagi see Buffy lugu sai eriliselt palju vastukaja. Võib-olla oli põhjuseks ka julmus, mida selle kassiga tehtud oli. See võis olla see, mis inimesi mõtlema pani,” rääkis turvakodu juhatuse liige Edit Annusver.

Lisaks sellele, et tasa saadi Buffy ravikulud, saavad kogutud raha eest abi ka kaks teist hoiukodu kassi, kes on oma hädadega vaevelnud juba mitu aastat. Seni ei jagunud ressursse kiisude iluoperatsioonideks. Kass Mustikal õmmeldakse kinni silmakoobas, mis on herpese tõttu väga kole. Kass Pässi külmakahjustustega kõrvadele, kuhu seni tekkis pidevalt põletik, tehakse operatsioon. Teda tuleb opereerima Pärnu arst. Turvakodu liikmed on kõigile abistajatele väga tänulikud.