Teise koha saavutas Soome võistleja Timo Aro-Heinilä. Kolmandale kohale tuli Ahto Naruski, edestades kõigest ühesekundilise vahega Mario Küttmanni. Osalejate võrdset taset näitab ka fakt, et teist ja neljandat kohta lahutas kõigest 28 sekundit.

Kutsevõistlus on käsitöö-palkmajatootjatele kahtlemata üks olulisim sektori sündmus, ütleb võistluse üks korraldajaid, Eesti puitmajaklastri juht Lauri Kivil. Kui algselt võistlesid omavahel vaid Eesti ettevõtete parimad meistrid, siis selle aasta võistlusel pakkusid tugevat konkurentsi ka väliskülalised.

“Info meie võistlusest on jõudnud oluliselt kaugemale kui pelgalt Räpina ja Eestimaa,” iseloomustab seekordset palkmajaehitajate võistlust Lauri Kivil. “Usun, et oleme leidnud omamoodi nišiürituse, kuna analoogset võistlust lähiriikides ei korraldata,” lisab Kivil. Ta avaldab ka lootust, et järgmisel aastal saavutab võistlus veelgi rahvusvahelisema mõõtme, sest kohale on plaanis kutsuda meistreid riikidest, kus puitmajade ehitamine au sees.

Väljastpoolt Eestit osales tänavustel võistlustel lisaks Timo Aro-Heiniläle ka Jonas Herrmann Saksamaalt, kohtunikuna osales Morten Komdeur Hollandist.