• Terve suve käib tegus hoidiste valmistamine ja purki kaanetamine.
  • Valmis hoidiste saatmine konkursile toimub 17.-28. septembril 2012.
  • Žürii valib parimad hoidised Olustvere hoidistemessil 29. septembril 2012.
Parimale auhinnaks raamiga mahlapress Fratelli Baesso F20 ning palju toredaid auhindu Maalehelt ja Olustvere mõisa kodadelt!

OSALEMISTINGIMUSED:

Konkursile ootame kodumaisest toorainest (komponentidest 70-80%) valmistatud hoidiseid viies kategoorias: salatid, moosid, kompotid, pläustid (kastmed) ja muud nutikad meistriteosed. Hoidised võivad olla nii soolased kui ka magusad. Eriti oodatud on uued ja põnevad ahhaa-retseptid.

Konkursil võib osaleda kuni 5 hoidisega. Osalemiseks tuleb igast hoidisest saata 2 näidist (100-500 ml), täpne retsept ja valmistamisõpetus ning märkida ära kaanetamise kuupäev. Samuti on teretulnud lühike kirjeldus autorist ja tema hoidiste valmistamise kogemusest.

Valmis hoidised koos nimetatud lisamaterjalidega palume saata alates 17. septembrist aadressil Olustvere mõis, Suure-Jaani vald, 70401 Viljandimaa, märgusõnaga „Hoidisekonkurss” või tuua finaalipäeval Olustvere hoidistemessile.

Huvitavaid retsepte jääme ootama aga kohe e-postil targutalita@maaleht.ee või aadressil Maaleht, Narva mnt 13, 10151 Tallinn, märgusõnaga „Hoidisekonkurss”. Targu Talitas avaldamiseks valitud retseptidele eriauhinnad!

LISAINFO:

Lisainfo konkursi kohta ilmub Maalehe lisas Targu Talita ja kodulehel www.maaleht.ee/hoidisekonkurss. Kõik küsimused on teretulnud ka e-posti aadressile targutalita@maaleht.ee.